Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van  schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .


Motortank en onderdelen repareren en spuiten


De jongens van Bemelman Spuiterij zijn zelf motor liefhebbers en weten als geen ander de passie voor de motorfietsen. Met grote regelmaat mogen wij motortanks over spuiten . Alles wordt strak gemaakt en in de kleuren gespoten . De strepen weer aangebracht . Ook andere onderdelen zoals een motorframe , brommerframe en wielen of andere onderdelen van uw oldtimer of snelle racemotor maken wij weer strak . Ook brengen wij enekel beschermende lak aan op motortank als deze is ge airbrushed. Dan blijven de kleuren mooi en is de air brusch meer beschermd. 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook