Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.


Fiets spuiten of poedercoaten


Artigiano is het eigen merk van Bikepaint & Bemelman Bike Sport

De betekenis hiervan is “vakmanschap”

Bemelmanbikesport is een beleving voor de sportieve fietser die iets bijzonders wil. Een unieke fiets, waarvan er letterlijk maar één op de wereld is. Door het customizen van fietsen met elk gewenst ontwerp en kleurstelling. 

De  spuiterij en poedercoating bedrijf in Noordwijkerhout  maakt Bemelman Bike Sport uniek. Het bedrijf ontstond uit pure passie voor de wielersport. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby“. Naast de activiteiten als schadehersteller, Spuiterij en poedercoating bedrijf begon Dick Bemelman 10 jaar geleden  Bemelmanbikesport boven de Spuiterij in Noordwijkerhout. Bikepaint, is gespecialiseerd in het poedercoaten van onder andere fiets- en motorframes, voorvorken en andere fietsonderdelen. Met het bestaan van Bemelmanbikesport, bieden wij alles onder één dak. Dick Bemelman beleeft veel plezier aan het spuiten van zijn eigen merk Artigiano maar ook aan het overspuiten van een fietsframe welke een nieuw leven krijgen.

Onze adviseurs Dick Bemelman en Gerard van Rijssel staan je graag te woord over de mogelijkheden.

Wij kunnen je met onze apparatuur de juiste fiets aanmeten, ook bij huidige klachten kunnen wij door kleine aanpassingen klachten in de meeste gevallen doen laten verdwijnen.

De voordelen van Artigiano

  • Een unieke fiets
  • Kies jouw eigen ontwerp
  • Kies jouw eigen kleuren
  • Kies jouw type frame
  • Kies jouw groep
  • Kies jouw wielen

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook