Velgschade

 

Hoe vervelend is dat !
Denk je netjes in te parkeren raak je net de stoeprand, een paar lelijke krassen op je mooie velgen tot gevolg. De meest voorkomde velgschades zijn toch wel de stoerandschades. De één heeft er geen moeite mee maar de meesten vinden het een lelijk gezicht als er krassen op de velg zittten. Wij snappen als geen ander dat u uw velgen weer netjes wilt hebben.

2Tone wielen en CNC afrdaaien

Er zijn verschillende type wielen zoals de bekende 2-tone wielen. Dit zijn wielen die een chroomeffect hebben aan de buitenkant en een andere kleur hebben tussen de spaken. Dit zijn de wat lastigere wielen om te herstellen omdat de stoeprandschade niet zomaar opgevuld of geslepen kan worden maar echt opgelast of CNC afgedraaid dient te worden.
Bij het CNC velgen afdraaien wordt de velg ingemeten, gaat in de machine en vervolgens zal de computer de vormen van de velg volgen en zo de velg afdraaien. Daarna wordt de velg opnieuw voorzien van een lak/poedercoatlaag.

Gekleurde velgen

Ook kan het zijn dat uw zwarte of andere gekleurde velgen zijn beschadigd. Soms kunnen wij deze beschadiging simpel verhelpen door de velg te slijpen. De velgen worden daarna ontlakt en gestraald en daarna in een kleur gespoten.
Zo rijdt u er weer op en top bij en heeft u jaren plezier van uw glimmende velgen.

Loslatende lak

Het kan ook zijn dat de lak van uw velgen door de weersomstandigheden en de loop der jaren gewoon lelijk zijn geworden. Hier is geen extra behandeling voor nodig. Stralen en poedercoaten is dan voldoende 

Lakstift
De stoeprandschade wegwerken kan ook door de velg bij te tippen op de velg met een lakstift in de kleur van de velg. Hiermee kan stoeprandschade of andere schades op de velg, makkelijk worden weggewerkt. Met onze kleurenmachine kunnen wij een lak stiftje maken en heeft u de juiste kleur van uw velg.
Dit is een stuk voordeliger dan de velgen opnieuw laten poedercoaten.

Hoe gaan wij te werk ?

Wanneer u uw velgen laat herstellen bij ons dan zijn er verschillende mogelijkheden 
* U brengt de velgen zonder banden
* U brengt de velgen met banden en wij draaien ze af
* U laat de auto achter en wij verzorgen het hele plaatje! Indien u hier voor kiest, dan zou u er ook voor kunnen kiezen een
   schade aan uw auto te laten repareren. Zo heeft u 2 vliegen in 1 klap!

Doorgaans bent u de velgen een midweek kwijt (maandag brengen is vrijdag klaar).


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook