Motortanks

Motor tank spuiten en speciaal spuitwerk
Wanneer je jouw 2wieler in een ander design of jouw favoriete kleur wilt hebben dan bent u bij Bemelman Spuiterij aan het juiste adres.

Al meer dan 45 jaar ervaring met spuiten en herstellen! Heeft u een vervelende kras op de tank of is de tank in de jaren hier en daar beschadigd, wij maken de tank en alle alle onderdelen weer als nieuw. Deukjes worden weer strak gemaakt en roest verwijderd. Wij herstellen, spuiten over, lakken en spuiten in design.

 

 

Beschadiging

Krassen en deuken kunnen roest oftewel oxidatie verzoorzaken.
Wanneer een kras of bescahdiging op je motor zit onstaat er roest, dit komt doordat het metaal reageert op de combinatie zuurstof en water. Oxidatie of roest zorgt er voor dat de de sterkte en het volume van metaal beïnvloed wordt. Buiten dat het volume van het metaal minder wordt geeft het een leijke uitstraling. Ook door scheurtjes in de lak kan oxidatie intstaan. Laat daarom bij schade jouw motor vakkundig herstellen of over spuiten.

Kleuren

In onze kleurmengmachine kunnen wij alle kleuren na maken die nodig zijn om uw motor weer in originele staat te brengen. Als u er voor kiest om de motor weer in originele staat te hebben dan kunnen wij dat. Ookhet herstellen van lakschade is geen probleem. Wij brengen de originele kleuren , lijnen en eventueel bestickering weer terug op de motorfiets.

U kan natuurlijk ook kiezen voor een andere en hele kleurencombinatie. Wij geven u graag advies en uitleg over de mogelijkheden. Wij zijn zelf fanatiek motorrijders of geweest dus snappen de passie voor uw tweewieler.

Lakken

Heeft u een special painted tank en wilt u deze extra beschermen dan kant dat door iddel van een blanke lak laag. Een stukje extra bescherming kan geen kwaad.

Herstellen, ontlakken, gronden en spuiten 

Voordat wij met uw spullen aan de slag kijken wij nauwkeurig naar alle onderdelen en maken met u een prijsafspraak. Vervolgens worden de onderdelen geschuurd of gestraald. De kuip wordt zorgvuldig geschuurd omdat er onder de lak altijd oneffenheden tevoorschijn kunnen komen. Daar waar het nodig is worden de beschadigingen en onneffenheden weggewerkt. De tank is de eye catcher dus die moet glad zijn.

Eerst worden delen die niet gespoten of beschadigd mogen worden zorgvuldig afgeplakt. Nadat de tank geplamuurd en hersteld is wordt deze in de grondlak gezet. Een extra bescherming. Spuitwerk heeft een lange droogtijd , daardoor is spuitwerk arbeidsintensiever. Zeker als er meerdere lagen moeten worden aangebracht als er bijvoorbeeld een striping op komt.

Verzekering

Soms worden schade gedekt door de verzekering. Aangezien wij vele schade verzekeraars bekent zijn is het geen probleem met partijen afspraken te maken.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook