Kasten en hekwerk

Kasten en Hekwerk

Voor interieurbouwers, bouwbedrijven, kantoren en fabrieken poedercoat Bemelman Spuiterij kasten, stalen deuren, rolcoantainers en hekwerken. Altijd handig om die rolcontainer per sectie te voorzien van zijn eigen kleur. In de tijd van schaarste kan het opknappen van kasten een betere optie zijn dan het maandenlang wachten op die nieuwe kast.

Voor particulieren geldt hetzelfde en staan wij graag klaar. De medewerkers van de Bemelman Spuiterij staan u graag te woord en voorzien u graag van eerlijk advies. De deur op de Gieterij 27 in Noordwijkerhout staat op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur voor u open.

Stoelen, stoelpoten en andere meubels. Voordeel van poedercoaten is dat de lak direct hard is en dus ook gelijk te gebruiken is.

De grote hype van nu is de industriële look. Een robuuste kast of stalen deur in antraciet of zwart. De kleur maakt eigenlijk niet zo veel uit. De kleurenwaaier laat meer dan 1000 kleuren zien. Zo kan je oude interieur weer een hele nieuwe look krijgen door die stalen kasten een andere kleur te geven. 

Hoe gaan wij te werk?

De kast voor binnen gebruik heeft geen extra coatlagen nodig, puur omdat de kast binnen staat en geen last heeft van de wisselende weersomstandigheden. Komt de kast in een vochtige ruimte te staan dan raden wij een extra poedercoat laag aan. Voor stalen deuren geldt dit ook. Wij reinigen de kast, soms is stralen of lichtjes opschuren nodig. Daarna voorzien wij kast of het hek van de kleur die u heeft uitgezocht. 

Zodra de kast klaar is wordt de kast ingepakt zodat hij niet tijdens transport beschadigd. In en rond de Bollenstreek hebben wij een haal en breng service. Zo wordt u helemaal ontzorgd. Zoals u inmiddels weet is Bemelman Spuiterij een allround bedrijf. Heeft u ook nog een houten kast of tafel of keuken die gespoten moet worden? Ook dit kunnen wij voor doen. Met hoogwaardige lakken spuiten wij elk object. Zo kan uw interieur door één bedrijf, tegelijk van een nieuwe frisse kleur en look worden voorzien.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook