Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig  gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .


Meubels spuiten


De meest uiteenlopende spullen worden door Bemelman Spuiterij  gespoten. Waaronder meubels. Kasten , stoelen tafels. Ijzeren tafelpoten kunnen worden gepoedercoat en houten spullen worden grondig geschuurd, in de grond gezet en daarna in de kleur gelakt. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden ? Vraag aan onze jongens <voor al uw vragen over spuitwerk>


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook