Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman


Fietsframe laten poedercoaten of spuiten


Poedercoaten van fietsframes doet Bemelman al meer dan 20 jaar. Voor meerdere merken maar ook particulieren zijn er duizenden fietsframes gespoten en gepoedercoat. Een carbon fietsframe kan niet in de oven omdat carbon niet verhit mag worden. Een alu of stalen frame daarintegen wel. Toch kan er gekozen worden bij een stalen frame om deze te spuiten. Sommige oudere frames krijgen daardoor een strakker en gladder resulaat. Bemelman is allround op het gebied van spuiten en poedercoaten. Dus of het om carbon of alumonium gaat maakt niet uit. Na het schoonstralen of schuren van het frame wordt er laag voor laag aangebracht en in de kleuren en designs gespoten die wordt uitgezocht. Een carbon frame over spuiten is een intensief werk , vandaar dat spuiten duurder is dan poedercoaten.


Terug




Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

BALEN! AUTOSCHADE!


Contactgegevens

Facebook