INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Een ander bedrijfsonderdeel van Bemelman Spuiterij is industrieel spuitwerk en/of poedercoating. Wat bedoelen wij daarmee?

Fabrieken die onderdelen maken voor bijvoorbeeld (landbouw)machines of fietsen. Hebben er groot belang bij dat de doorlooptijd van spuit- of poedercoatwerk snel doorloopt. Denk hierbij dat het opbouwen van deze onderdelen strak gepland is. Sterker nog,  leveranciers kunnen soms hoge boetes opleggen bij vertraagde aflevering omdat de klant ook niet verder kan. Dit doordat de vervolgstappen dan stil komen te liggen en daardoor financiële gevolgen kan hebben. Het zijn allemaal schakels die vloeiend in elkaar over moeten gaan zodat er efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Als je een keuken laat plaatsen en de ophanging ontbreekt dan kan de keuken niet gebouwd worden, moet de klant langer wachten, misschien wel langer huren omdat de woning niet betrokken kan worden en kunnen de monteurs niet verder.

Zo is het ook met producten en onderdelen. Als die ene schakel bij ons vertraging oploopt staat een heel proces te ‘schudden’.

Wat ook van belang is, zijn de laagdiktes, glansgraad, rapportages en als laatste een ISO9001 of andere eis. Dit benadrukt de kwaliteit en continue ontwikkeling, vaak is dit een internationale eis.

Zo weet het bedrijf dat wij aan de milieu-eisen voldoen, bekwaam personeel hebben en kunnen voldoen aan de rapportages die nodig zijn voor een eerlijk en snel proces.

Kortom: Bemelman Spuiterij is klantgericht, betrouwbaar in zijn proces,  biedt hoge kwaliteit en een snelle levering .

<voor offertes of andere vragen>


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook