INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Een ander bedrijfsonderdeel van Bemelman Spuiterij is industrieel spuitwerk en/of poedercoating. Wat bedoelen wij daarmee?

Fabrieken die onderdelen maken voor bijvoorbeeld (landbouw)machines of fietsen. Hebben er groot belang bij dat de doorlooptijd van spuit- of poedercoatwerk snel doorloopt. Denk hierbij dat het opbouwen van deze onderdelen strak gepland is. Sterker nog,  leveranciers kunnen soms hoge boetes opleggen bij vertraagde aflevering omdat de klant ook niet verder kan. Dit doordat de vervolgstappen dan stil komen te liggen en daardoor financiële gevolgen kan hebben. Het zijn allemaal schakels die vloeiend in elkaar over moeten gaan zodat er efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Als je een keuken laat plaatsen en de ophanging ontbreekt dan kan de keuken niet gebouwd worden, moet de klant langer wachten, misschien wel langer huren omdat de woning niet betrokken kan worden en kunnen de monteurs niet verder.

Zo is het ook met producten en onderdelen. Als die ene schakel bij ons vertraging oploopt staat een heel proces te ‘schudden’.

Wat ook van belang is, zijn de laagdiktes, glansgraad, rapportages en als laatste een ISO9001 of andere eis. Dit benadrukt de kwaliteit en continue ontwikkeling, vaak is dit een internationale eis.

Zo weet het bedrijf dat wij aan de milieu-eisen voldoen, bekwaam personeel hebben en kunnen voldoen aan de rapportages die nodig zijn voor een eerlijk en snel proces.

Kortom: Bemelman Spuiterij is klantgericht, betrouwbaar in zijn proces,  biedt hoge kwaliteit en een snelle levering .

<voor offertes of andere vragen>


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook