INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Een ander bedrijfsonderdeel van Bemelman Spuiterij is industrieel spuitwerk en/of poedercoating. Wat bedoelen wij daarmee?

Fabrieken die onderdelen maken voor bijvoorbeeld (landbouw)machines of fietsen. Hebben er groot belang bij dat de doorlooptijd van spuit- of poedercoatwerk snel doorloopt. Denk hierbij dat het opbouwen van deze onderdelen strak gepland is. Sterker nog,  leveranciers kunnen soms hoge boetes opleggen bij vertraagde aflevering omdat de klant ook niet verder kan. Dit doordat de vervolgstappen dan stil komen te liggen en daardoor financiële gevolgen kan hebben. Het zijn allemaal schakels die vloeiend in elkaar over moeten gaan zodat er efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Als je een keuken laat plaatsen en de ophanging ontbreekt dan kan de keuken niet gebouwd worden, moet de klant langer wachten, misschien wel langer huren omdat de woning niet betrokken kan worden en kunnen de monteurs niet verder.

Zo is het ook met producten en onderdelen. Als die ene schakel bij ons vertraging oploopt staat een heel proces te ‘schudden’.

Wat ook van belang is, zijn de laagdiktes, glansgraad, rapportages en als laatste een ISO9001 of andere eis. Dit benadrukt de kwaliteit en continue ontwikkeling, vaak is dit een internationale eis.

Zo weet het bedrijf dat wij aan de milieu-eisen voldoen, bekwaam personeel hebben en kunnen voldoen aan de rapportages die nodig zijn voor een eerlijk en snel proces.

Kortom: Bemelman Spuiterij is klantgericht, betrouwbaar in zijn proces,  biedt hoge kwaliteit en een snelle levering .

<voor offertes of andere vragen>


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook