Straalbedrijf Bemelman Spuiterij tot uw dienst in de omgeving van Sassenheim

Ons straalbedrijf is een kleine vestiging in Noordwijkerhout, wat niet ver van Sassenheim ligt, met grote prestaties. Wij stralen de meest uiteenlopende objecten: velgen, hekken, constructies, binten en meer. Stralen is één van de technieken die bij ons dagelijks aan de orde komt. Dankzij onze ervaring en juist materieel kunnen wij efficiënt en netjes werken.

Wat is stralen?

Als wij het bij straalbedrijf Bemelman over stralen hebben, dan hebben we over het schoonmaken van voorwerpen door met perslucht zand- of gritkorrels te spuiten. Vuil, roest en meer worden op deze manier verwijderd.

Dit wordt veelal ingezet om het object vervolgens te kunnen spuiten of poedercoaten.

Bemelman Spuiterij: ruime ervaring en kennis in stralen zonder begonnen te zijn als straalbedrijf

Bemelman Spuiterij is begonnen als een autoschadeherstelbedrijf met een specialisme voor het herstellen van schades aan campers en caravans. In de loop der tijd omgevormd tot het huidige spuit- en straalbedrijf in de Bollenstreek.
Stralen en spuiten waren al disciplines die wij ons eigen hadden gemaakt voor het mooi herstellen van autoschades. Maar al snel werd ons duidelijk dat er veel behoefte was aan het stralen en spuiten van meer objecten dan alleen onze auto’s met schade. (Hiervoor bent u ook nog altijd welkom in onze werkplaats vlakbij Sassenheim)

Vanuit deze behoefte in de Bollenstreek zijn wij ons meer gaan specialiseren in onder andere de straaltechniek. Inmiddels beschikken wij over de juiste cabines, materialen en machines: een volwaardig straalbedrijf. Daarbij zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat.

De mogelijkheden bij straalbedrijf Bemelman

Wat wilt u laten stralen in de buurt van Sassenheim? Zoals gezegd kunt u een breedspectrum aan objecten laten stralen in onze werkplaats. (Ook het afwerken door spuiten of poedercoating is mogelijk bij ons!) Wij adviseren u graag op gebied van voorbehandeling en afwerking. We denken mee in laktypes, kleuren en meer.

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden, kosten en meer informatie.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook