Straalbedrijf in de Bollenstreek voor het behandelen van metaal, ijzer en aluminium

Door objecten door een straalbedrijf te stralen, worden oude lagen verf en lak of roest en ander vuil volledig en op een nauwkeurige manier verwijderd. Dit is vaak de eerste stap van voorbehandeling voordat het object opnieuw wordt gespoten of gecoat. Stralen kan door middel van zand, grit en luchtdruk. Bij Bemelman zetten wij vaak korrels in om een oppervlak te ontdoen van verf, roest en vuil.

Waarom stralen door een straalbedrijf?

Door objecten te stralen gebeuren er twee dingen. Enerzijds is dit een van de betere manieren om een object compleet te reinigen. Viezigheid, roest, overtollige lasnaden en meer worden hiermee verwijderd.
Maar ook wordt het oppervalk ruwer: er ontstaan als het ware kleine haakjes in het materiaal. Dit zorgt ervoor dat lak of coating beter hechten.
Laat u dit doen door een vakman? Dan is deze behandeling een goede voorbereiding op het afwerken van objecten. Door te kiezen voor stralen in combinatie met een poedercoating, verlengt u de levensduur sterk!

Stralen door een professioneel straalbedrijf van kleine tot grote objecten

Stralen is mogelijk op alle type materialen: hout, metaal, ijzer. Wij (zand)stralen dan ook regelmatig constructies, fietsframes, velgen en lampen.

De kunst in de straaltechniek zit hem in het grondig zandstralen: alle verf, lak of roest moet worden verwijderd én tegelijkertijd het object niet beschadigen. Bij straalbedrijf Bemelman hebben wij al vele jaren ervaring met het stralen van allerlei objecten. Dankzij deze ervaring weten we wanneer we grove of fijne korrels moeten gebruiken en hoe we het beste resultaat bereiken.

Uw opdracht voor Bemelman Spuiterij

Heeft u een object, constructie of kunstwerk dat gestraald moet worden? Zo verwijdert u alle verfresten, vuil en vet. Hierdoor wordt het oppervlak ruwer waardoor de lak of coating beter hecht. Dit zorgt voor het mooist mogelijke resultaat.

Bemelman heeft al voor verschillende sectoren en branches objecten mogen stralen. Denk aan velgen, motoronderdelen voor de particulier machine onderdelen voor de zakelijke partner.

Naast het voorstralen van objecten kunt u bij het straalbedrijf Bemelman ook terecht voor de afwerking. Waaronder spuiten, schade herstel of poedercoaten. Neem nu contact op voor meer informatie, de kosten en mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook