Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Spuiterij

Spuiterij al meer dan 45 jaar !!

Keukendeurtjes , radiator, meubels, tuinmeubelen, beugels, hekken , airco , plastic

Bemelman Spuiterij spuit alles . In een mengmachine maken we de kleuren maken die u wilt. Bij een nieuw interieur past soms die kast niet meer of die oude radiator wil je niet in morderne style.?

Wij kunnen elke kleur spuiten .Ook relief met of zonder schade. Als u een mail stuurt met foto's dan kan er een indicatie worden gegeven van de kosten 

Ook voor grote leveranciers en machinefabrieken kan er gespoten worden .

 

Keukendeurtkes 

Keuken is verouderd , past niet meer bij uw interieur of de Folie / plastic laag gaat bobbelen en laat los ?

Keukendeurtjes opnieuw laten spuiten is een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken laten plaatsen . Handig als je bijvoorbeeld je huis gaat verkopen en voor niet te veel geld je keuken deurtjes netjes wil hebben voor de looks of de keuken gewoon in een nieuwe kleur na jaren hetzelfde.

Folie keukens kunnen door de invloeden van warmte en vocht gaan loslaten en dat maakt de keuken  er niet mooier op. De folie kan er worden afgehaald en daarna opnieuw gespoten .

Met uiterste precisie en vakkennis wordt deze laag er af gehaald . Als de deurtjes opnieuw worden gespoten moet de onderlaag glad zijn , vandaar dat het voorzichtig en op een speciale manier gebeurd.

De lakken die worden gebruikt zijn hoogwaardige en sterke lakken uit autobranche .Met de 45 jaar ervaring lakken, spuiten en herstellen bent u bij Bemelman Spuiterij aan het juiste adres.

De keuken wordt ontdaan van folie en verf resten . Geschuurd en oneffenheden weer strak gemaakt .Vervolgens in de grondverf en daarna in de kleur gespoten die u heeft uitgekozen en gedroogd in cabine. Alle werkzaamheden gebeuren handmatig door mensen met veel ervaring .

Hoe levert u de keukendeurtjes aan ?

U levert de keukendeurtjes en overige panelen kaal aan , dus zonder handvatten of scharnieren .

Een gratis haal en breng service in en rond de Bollenstreek  is er ook , hoe makkelijk is dat !

Bemelman Spuiterij bestaat 45 jaar !

Bemelman Spuiterij is veelzijdig en doet alles op het gebied metaalbewerking , spuiten en schadeherstel .

  • schadeherstel aan voertuigen en caravans
  • stralen in cabine van 5 meter
  • poedercoaten in oven van 4.5 meter dus grote partijen en lange lengtes
  • spuiterij hier spuiten wij alles zoals deuren , keukens radiator motortanks , tuinsets voor bedrijf en particulier .Ook motoren voor machinefabrieken .Zeer uiteenlopend. Geen klus is te gek !
  • autovelgen en reparatie

 

Bemelman is in Lisse sinds de 19e eeuw actief als schilder en begon als eerste auto schilder van Nederland .Toen werden auto’s met de hand geschilderd en door de jaren werd de technieken van het spuiten ontwikkeld.   Dus dat in 1976 de 17 jarige Dick Bemelman in Katwijk zijn schade herstel bedrijf begon lag wel in de lijn der verwachtingen .

 

In 1990 verhuisde Bemelman naar Noordwijkerhout en ging verder onder de naam Autoschade Bollenstreek . In de jaren ontwikkelde Bemelman door en breidde zijn autoschadeherstel bedrijf uit . Er werden caravans en campers vakkundig gerepareerd en gespoten .  Er wordt in het bedrijf van Bemelman veel meer dan auto- en caravan schade gedaan , daarom is het schadebedrijf omgedoopt naar Bemelman Spuiterij . Een groter omvattende naam van wat Bemelman doet.

 

Als schadeherstellers zijn de jongens  ook vakkundige spuiters die deuren , keukendeurtjes , meubelen, machines, onderdelen van motoren, autovelgen fietsframes tuinmeubelen tot buitenlantaarn vakkundig met hoogwaardige lakken voorzien van een nieuwe kleur . Zelfs de kleuren kunnen zeer precies worden gemaakt in de kleurenmengmachine  . Ook motortanks worden op vakkundige wijze strak gespoten in de spuiterij  en in originele kleurstellingen gespoten .

Binnen en buiten kwaliteit , één of meerlaags .Grote partijen of enkele stuks voor particulier en bedrijf.

 

Bemelman Spuiterij is een allround bedrijf. In de spuiterij staat een grote straalcontainer waarin onderdelen tot een lengte van 5 meter met een fijne korrel gestraald kunnen worden.

Stralen werkt snel en efficiënt . Een fijne korrel spuit met hoge druk het voorwerp schoon én zorgt voor een goede hechtingen van de nieuwe lak of poedercoating laag .  Frames van motoren en fietsen , autovelgen , stalen binten, machines voor fabrieken of houten kunstvoorwerpen .

 

Bemelman is bijna 20 jaar geleden uitgebreid met een poedercoat oven .

Wat is poedercoaten ? Speciale Poeder wordt met een poeder pistool op een metaal voorwerp gespoten welke daarna in de oven gaat .De poeder smelt, door de warme temperatuur verandert de poeder in een prachte strakke gladde en sterke laklaag. De laklaag is direct hard en sterk . Daarin tegen moeten gespoten voorwerpen soms wel meer dan een dag uit harden. Daardoor is poedercoaten een sneller en efficiënter proces en daardoor ook goedkoper dan traditioneel spuitwerk .

 

Wat kan Bemelman poedercoaten ?

Bemelman kan in zijn 4.5 meter grootte oven seriematige opdrachten uitvoeren  zoals beugels, onderdelen van motoren en fietsen, frames van fietsen , onderstellen van bakfietsen, metalen stellage kasten of de stalen belettering van panden die in de kleuren van uw bedrijf worden gecoat .Trapleuningen of lange binten en trappen . Ook stellage kasten en winkelinterieur kunnen wij poedercoaten . Voor Auto bedrijven, beschadigde  autovelgen weer mooi zodat deze wheels weer shinen onder de auto’s .

Particulieren zijn  natuurlijk ook welkom, de tuinset , dakgoot , buitenlantaarn , skelter, onderdelen van fiets of motorframe , alles kan van een nieuwe laklaag voorzien worden .Ook autovelgen worden weer als nieuw , zelfs van lichte stoeprand schade zie je niks meer terug  wanneer ze door Bemelman zijn gepoedercoat  of gespoten .

Ook verwijzen wij u naar www.bikepaint.nl . Hier vindt u prijzen voor pedercoating van uw frame , velgen terug. Ook stellage kasten en winkelinterieur kunnen wij poedercoaten .

Autovelgen , twotone wielen , CNC afdraaien . Bikepaint maakt uw wheels weer als nieuw en ontzorgt u. Zo hoeft u de banden er niet af te  laten halen maar doen wij dat voor u ! Stoeprandschade is niet meer zichtbaar en de wielen passen nog beter bij de auto omdat u zelf de kleur kiest .

 

Dick Bemelman is het poedercoatbedrijf inpandig van Bemelman Spuiterij aan de Gieterij Noordwijkerhout gestart onder de naam Bikepaint

U  herkent u het bedrijf aan de logo’s van de 2 bedrijven die duidelijk zichtbaar aan de gevel hangen .

Poedercoaten van fietsframes in alle kleuren. Seriematig voor fietsleveranciers en enkele stuks voor particuliere opdrachten .

Bikepaint poedercoat of spuit een fietsframe in bedrijfskleuren met of zonder logo , zo heeft Bikepaint meerdere opdrachten gekregen van bedrijven om de fietsen een uniforme en herkenbare kleur te geven zowel met als zonder logo .

 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl