Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Spuiterij

Spuiterij al meer dan 45 jaar!!

Keukendeurtjes, radiatoren, meubels, tuinmeubelen, beugels, hekken, airco's, plastic enz.

Bemelman Spuiterij spuit alles. In een mengmachine maken we de kleuren maken die u wilt. Bij een nieuw interieur past soms die kast niet meer of die oude radiator wil je niet in moderne style?

Wij kunnen elke kleur spuiten.Ook relief met of zonder schade. Als u een mail stuurt met foto's dan kan er een indicatie worden gegeven van de kosten. 

Ook voor grote leveranciers en machinefabrieken kan er gespoten worden.

 

Keukendeurtjes 

De keuken is verouderd, past niet meer bij uw interieur of de folie/plastic laag gaat bobbelen en laat los?

Keukendeurtjes opnieuw laten spuiten is een stuk goedkoper dan een nieuwe keuken laten plaatsen. Handig als je bijvoorbeeld je huis gaat verkopen en voor niet te veel geld je keuken deurtjes netjes wil hebben voor de looks of de keuken gewoon in een nieuwe kleur na jaren hetzelfde.

Folie keukens kunnen door de invloeden van warmte en vocht gaan loslaten en dat maakt de keuken er niet mooier op. De folie kan er worden afgehaald en daarna opnieuw gespoten.

Met uiterste precisie en vakkennis wordt deze laag er afgehaald. Als de deurtjes opnieuw worden gespoten moet de onderlaag glad zijn, vandaar dat het voorzichtig en op een speciale manier gebeurd.

De lakken die worden gebruikt zijn hoogwaardige en sterke lakken uit autobranche.

De keuken wordt ontdaan van folie en verf resten. Geschuurd en oneffenheden weer strak gemaakt . Vervolgens in de grondverf en daarna in de kleur gespoten die u heeft uitgekozen en gedroogd in cabine. Alle werkzaamheden gebeuren handmatig door mensen met veel ervaring.

Hoe levert u de keukendeurtjes aan?

U levert de keukendeurtjes en overige panelen kaal aan, dus zonder handvatten of scharnieren .

Een gratis haal en breng service in en rond de Bollenstreek is er ook, hoe makkelijk is dat!

Bemelman Spuiterij bestaat 45 jaar!

Bemelman Spuiterij is veelzijdig en doet alles op het gebied metaalbewerking, spuiten en schadeherstel 

  • schadeherstel aan voertuigen en caravans
  • stralen in cabine van 5 meter
  • poedercoaten in oven van 4.5 meter dus grote partijen en lange lengtes
  • spuiterij hier spuiten wij alles zoals deuren, keukens radiator motortanks, tuinsets voor bedrijf en particulier. Ook motoren voor machinefabrieken. Zeer uiteenlopend. Geen klus is te gek!
  • autovelgen en reparatie

 

Bemelman is in Lisse sinds de 19e eeuw actief als schilder en begon als eerste auto schilder van Nederland .Toen werden auto’s met de hand geschilderd en door de jaren werd de technieken van het spuiten ontwikkeld.   Dus dat in 1976 de 17 jarige Dick Bemelman in Katwijk zijn schade herstel bedrijf begon lag wel in de lijn der verwachtingen .

 

In 1990 verhuisde Bemelman naar Noordwijkerhout en ging verder onder de naam Autoschade Bollenstreek. In de jaren ontwikkelde Bemelman door en breidde zijn autoschadeherstel bedrijf uit. Er werden caravans en campers vakkundig gerepareerd en gespoten.  Er wordt in het bedrijf van Bemelman veel meer dan auto- en caravan schade gedaan, daarom is het schadebedrijf omgedoopt naar Bemelman Spuiterij. Een groter omvattende naam van wat Bemelman doet.

Als schadeherstellers zijn de jongens ook vakkundige spuiters die deuren, keukendeurtjes, meubelen, machines, onderdelen van motoren, autovelgen, fietsframes, tuinmeubelen en buitenlantaarn vakkundig met hoogwaardige lakken voorzien van een nieuwe kleur. Zelfs de kleuren kunnen zeer precies worden gemaakt in de kleurenmengmachine. Ook motortanks worden op vakkundige wijze strak gespoten in de spuiterij en in originele kleurstellingen gespoten.

Binnen- en buitenkwaliteit, één of meerlaags. Grote partijen of enkele stuks voor particulier en bedrijf.

 

Bemelman Spuiterij is een allround bedrijf. In de spuiterij staat een grote straalcontainer waarin onderdelen tot een lengte van 5 meter met een fijne korrel gestraald kunnen worden.

Stralen werkt snel en efficiënt. Een fijne korrel spuit met hoge druk het voorwerp schoon én zorgt voor een goede hechtingen van de nieuwe lak of poedercoating laag.  Frames van motoren en fietsen, autovelgen, stalen binten, machines voor fabrieken of houten kunstvoorwerpen .

 

 

Stel: één van je kinderen gaat  de deur uit en zijn/haar kamer kan opnieuw worden ingericht of je bent toe aan een nieuw interieur of een andere stijl. Of je hebt een op maat gemaakte kast, louvredeurtjes of wandmeubel die nog van je ouders is geweest. Of je hebt een kostbare kast die nog mooi is maar alleen qua kleur niet meer past in je nieuwe interieur. Als je geen afstand wilt doen van deze meubels dan kunnen wij ze spuiten in iedere kleur die je wilt.

Met onze hoogwaardige lakken kunnen wij alle kleuren spuiten die in uw nieuwe interieur past. Van zee blauw tot mintgroen. Alle kleuren zijn mogelijk ook in hoogglans. Vooraf bepalen wij de prijs, wij geven je een kleurenwaaier mee, jij bepaalt de kleur en wij doen de rest.

Spuitwerk is harder dan verf maar kan natuurlijk ook beschadigen. Als je een speciale kleur hebt gekozen is het lastig dit bij te tippen. Vraag daarom naar een extra lakpotje zodat je eventuele beschadigingen bij kan tippen. Als je het kleurnummer onthoudt dan kunnen wij deze achteraf ook namaken.

Door het spuiten je van meubels geef jij, je huis een hele nieuwe en frisse look daarbij is spuiten mooier en strakker dan verven met de roller en kwast en daarom geeft dit een chique uitstraling.

Spuitwerk heeft wel een langere hardingstijd nodig. Zorg er daarom voor dat je de eerste 2 weken de meubels met een zachte doek schoonmaakt. Gebruik daarna een zachte microvezel doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen. Gebruik een uitgewrongen doek zodat je de meubels licht vochtig afneemt.

In de Bollenstreek halen wij gratis de meubels op. 

 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl