Caravanschadeherstel

 

 

Caravan en Camper  Reparaties

 

  

Door de jaren heen is het aantal caravans en campers enorm toegenomen. Vooral de afgelopen periode met de reisbeperkingen gaan veel mensen er op uit met de caravan of camper. Als we straks weer lekker op pad mogen naar bijvoorbeeld de Franse buren of het mooie Italië dan kan je wel eens verrast worden met een zomerse hagelbui. Hagelstenen zo groot als eieren!!

Daar gaat je nieuwe caravan of camper, vol met deuken en butsen. Wij van Bemelman Spuiterij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het herstellen van schade. Niet alleen voertuigen maar ook caravans en campers iets wat lang niet iedereen zo maar kan uitvoeren.

Wij kunnen bijvoorbeeld Profile herstellen, hierbij kunnen wij de wand plaatselijk herstellen zodat niet de hele wand hoeft te worden hersteld. Deuken, krassen, schade in aluminium structuur, kunststof, opnieuw stickeren, oppervlakten met  reliëf- en bijspuiten is voor onze gekwalificeerde, vakbekwame mannen geen probleem.

Bemelman Spuiterij is een gecertificeerd bedrijf dat wil zeggen dat er strenge controles worden uitgevoerd, bijvoorbeeld het gebruik van echte of imitatie onderdelen, duurzame hoogkwalitatieve lakken, milieu eisen en arbeidsomstandigheden.

Heb je tijdens je vakantie schade opgelopen aan je camper of caravan en wil je deze laten herstellen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Ook schade welke verhaald kan worden, regelen wij met je verzekeraar.

Zo rij je de volgende rit zonder ergernis of slechte herinneringen schadevrij naar je nieuwe bestemming!

Caravan en Camper  Reparaties

Iedereen heeft het misschien wel mee gemaakt. Midden in de zomer een fikse hagelbui met hagelstenen zo groot als tennisballen of op weg naar huis krijg je een aanrijding en heeft je caravan of camper flinke schade opgelopen. Zo jammer van de caravan of camper waarmee jaren kampeer genot is beleefd deze zo achter te laten in de stalling. Gelukkig weet Bemelman Spuiterij raad met dergelijke schades.

Reparatie en spuitwerk aan caravans en campers is een vak apart

Het Bemelman Spuiterij  team is meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het herstellen van aanrijd-, wand-, hagel-, en stormschade. Er zijn verschillende methoden en veel verschillende soorten caravans.

Zo heb je bijvoorbeeld Profile reparatie. Wij kunnen plaatselijk herstellen waardoor kosten lager blijven dan het geheel vervangen van de wand. Herstellen van deuken, krassen, schade in aluminium structuur beplating oftewel Profile repair is een vak apart. Ook grotere schades door aanrijding of hagelschade is aan Bemelman Spuiterij goed besteed.

Het vervangen van bestickering, bijspuiten, schade herstellen van grote oppervlakten en kunststof delen en oppervlakten met reliëf.

De spuiterij en schadeafdeling zijn opgeleide en vakbekwame monteurs zodat u veilig uw weg weer kan vervolgen nadat de schade is hersteld.  

De spuiterij is een gecertificeerd bedrijf waar strenge controles op worden uitgevoerd. Zo bent u er van verzekerd dat wat er gebeurd ook goed en vakkundig wordt gedaan. Ook schade welke verhaald kan worden kunnen wij voor u regelen zodat u onbezorgd uw caravan kan achterlaten.

Heeft u schade aan caravan of camper wat een doorn in het oog is? U mag altijd langs komen om een begroting te laten maken. U weet dan vooraf waar u aan toe bent. Wij verzekeren u dat er niets meer terug te vinden is van de schade die uw caravan heeft opgelopen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook