Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Schade tekst

Balen !
U heeft een ongeval gehad ,u  bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden .
Uw vertrouwde Auto heeft veel schade . Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de Gieterij in Noordwijkerhout . Onze schade jongens kunnen bij benadering een bedrag  maken van het schadebedrag . Vervolgens meldt u dit bij uw verzekeringsmaatschappij , staat op de groene kaart  en zij zullen een schade-expert sturen om te beoordelen of de auto Totall los is of dat de geschatte schade reëel is. Met speciale software wordt alles berekend . Hieraan valt weinig te tornen .
Nadat de  schade-expert is geweest gaan de jongens aan de gang. Onderdelen worden besteld , delen van de auto gedemonteerd geplamuurd en gespoten . De originele onderdelen worden gemonteerd en binnen no time is uw auto weer helemaal netjes , nergens meer iets van het ongeval terug te vinden.

Bemelman Spuiterij is als schadebedrijf  ISO9001 gecertificeerd . Dit betekent o.a.  dat er controles  worden uitgevoerd door de KIWA  Gecontrol;eerd wordt of originele onderdelen zijn gemonteerd ? wordt er veilig en milieuvriendelijk gewerkt , hoe zijn de Arbeidsomstandigheden .
2ehands of namaak onderdelen gebruiken gaat dus niet op . Dat is het voordeel van een erkend bedrijf . Zo wordt u Eerlijk en betrouwbaar geholpen .


De betaling wordt met de verzekering en Spuiterij afgehandeld , u hoeft niets voor te schieten . In de meeste gevallen heeft u wel een eigen risico welke u bij ons betaald .Vraag dit even na bij uw verzekering . 


Moet u de schade zelf betalen ?

Dan kunnen wij in overleg met u wél gebruikte of imitatie onderdelen gebruiken . Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. in overleg kan er ook bepaalt worden wat wel en niet gemaakt wordt. Zo rijdt u toch weer netjes en vooral veilig . Aan de buitenkant is soms niet te zien wat er aan de binnenkant stuk is gegaan . Hierdoor zou u gevaar kunnen lopen .

Bemelman Spuiterij dient u van een eerlijk advies . En streven er naar u zo snel mogelijk te helpen .u kan er op vertrouwen  dat u na de reparatie  weer veilig op pad kan .

Alles op een rijtje 

Schade taxatie

Schade-expert 

Schade herstellen 

Wij Ontzorgen u

Verzekering betaald ons uit
Gecertificeerd bedrijf 
Eerlijk en betrouwbaar proces

 

Schroom niet om te bellen of langs te komen voor informatie.

 

Buiten schade aan uw voertuig repareren wij ook autovelgen . Je kent het wel…stoeprandje geraakt. Verderop op de site of WWW.BIKEPAINT.NL leest u onze poedercoating en straalactiviteiten .

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl