Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Schade tekst

Balen!
U heeft een ongeval gehad, u bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden.
Uw vertrouwde auto heeft veel schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de Gieterij in Noordwijkerhout. Onze schade jongens kunnen bij benadering een bedrag maken van het schadebedrag. Vervolgens meldt u dit bij uw verzekeringsmaatschappij, deze staat op de groene kaart en zij zullen een schade-expert sturen om te beoordelen of de auto totall los is of dat de geschatte schade reëel is. Met speciale software wordt alles berekend. Hieraan valt weinig te tornen.
Nadat de  schade-expert is geweest gaan de jongens aan de gang. Onderdelen worden besteld, delen van de auto gedemonteerd geplamuurd en gespoten. De originele onderdelen worden gemonteerd en binnen no time is uw auto weer helemaal netjes, nergens meer iets van het ongeval terug te vinden.

Bemelman Spuiterij is als schadebedrijf  ISO9001 gecertificeerd . Dit betekent o.a.  dat er controles  worden uitgevoerd door de KIWA  Gecontrol;eerd wordt of originele onderdelen zijn gemonteerd ? wordt er veilig en milieuvriendelijk gewerkt , hoe zijn de Arbeidsomstandigheden .
2ehands of namaak onderdelen gebruiken gaat dus niet op . Dat is het voordeel van een erkend bedrijf . Zo wordt u Eerlijk en betrouwbaar geholpen .


De betaling wordt met de verzekering en de spuiterij afgehandeld, u hoeft niets voor te schieten. In de meeste gevallen heeft u wel een eigen risico welke u bij ons betaald.Vraag dit even na bij uw verzekering. 


Moet u de schade zelf betalen?

Dan kunnen wij in overleg met u wél gebruikte of imitatie onderdelen gebruiken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. In overleg kan er ook bepaald worden wat wel en niet gemaakt wordt. Zo rijdt u toch weer netjes en vooral veilig. Aan de buitenkant is soms niet te zien wat er aan de binnenkant stuk is gegaan. Hierdoor zou u gevaar kunnen lopen.

Bemelman Spuiterij dient u van een eerlijk advies. En streven ernaar u zo snel mogelijk te helpen, u kan erop vertrouwen dat u na de reparatie weer veilig op pad kunt.

Alles op een rijtje 

  • Schade taxatie
  • Schade-expert 
  • Schade herstellen 
  • Wij ontzorgen u
  • Verzekering betaald ons uit
  • Gecertificeerd bedrijf 
  • Eerlijk en betrouwbaar proces

 

Schroom niet om te bellen of langs te komen voor informatie op de Gieterij 27 in Noordwijkerhout.

 

Buiten schade aan uw voertuig repareren wij ook autovelgen. Je kent het wel…stoeprandje geraakt. Verderop op de site of op WWW.BIKEPAINT.NL leest u onze poedercoating en straalactiviteiten.

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl