Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Ruitschade tekst

Ruitschade

Bemelman Spuiterij  is zeer ervaren en bedreven in het repareren of herstellen van autoruitschades. Zowel kleine sterretjes als complete vervanging van uw autoruit is voor ons routinewerk. Kleine sterretjes in ruiten kunnen wij, tot op zekere hoogte, uitstekend repareren. Reparatie van sterretjes in uw ruit is gratis bij een WA Extra, WA Plus en Beperkt Casco verzekering. Sterretjes worden ingeslepen en met hars ingespoten.

In geval van een volledige ruitbreuk kunnen wij u prima mee van dienst zijn. Ruitbreuk wordt voor WA extra of WA Plus en All Risk (casco) verzekerden door de verzekering vergoed .Informeer wel even bij uw verzekering naar het eigen risico!

De kapotte ruit wordt verwijderd en de nieuwe ruit vastgekit, deze kit heeft 24 uur droogtijd nodig. Wij verzoeken u daarom vriendelijk een afspraak te maken indien u uw ruitschade wilt laten repareren en adviseren niet te lang te wachten met  het repareren van een kapotte ruit , dit kan leiden tot indringing van vocht en vuil. Ingedrongen vocht kan helaas niet worden verwijderd. 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl