Velgen, fietsen, beugels, industrie , tuinmeuebelen en meer laat u poedercoaten in Voorhout

Het poedercoaten van uw tuinhek, fiets of auto of autovelgen met of zonder schade onderdelen of roosters verlengt de levensduur aanzienlijk. Poedercoaten is ook goedkoper dan spuiten. In de omgeving van Voorhout vindt u de poedercoatbedrijf van Bemelman Spuiterij hier kunt u alle metalen voorwerpen laten poedercoaten. Ook is het bij Bemelman mogelijk beschadigde auto velgen CNC af te draaien, waardoor deze, in combinatie met een nieuwe coating, weer als nieuw zijn. Velgenschade ? daar bent u bij Bemelman voor op het juiste adres .

Waarom kiezen voor poedercoaten?

Veel van onze klanten particulier en bedrijf uit Voorhout en de rest van de Bollenstreek, kiezen ervoor voorwerpen te laten poedercoaten omdat dit de levensduur vergroot. Slijtage, roesten, krassen, alles wordt uitgesloten door een goede laag of meerdere lagen poedercoating. Zeker voorwerpen die doorgaans buiten staan kunnen snel minder mooi worden of minder goed werken dankzij de gevolgen van de weersomstandigheden. Met de juiste en meerlaags poedercoating wordt corrosie tegen gegaan.

Daarnaast kan poedercoating ook een stijlvolle keuze zijn. Kies voor een baby roze fietsframe of zilveren velgen. Maar ook de metalen frame van uw tussendeur of andere profielen uit de interieursector worden nog mooier door ze in de juiste kleur te spuiten. Kies uw gewenste kleur, structuur en glans.

Bemelman Spuiterij is graag uw partner voor het poedercoaten van de meest uiteenlopende opdrachten.

Hoe werkt het poedercoaten bij Bemelman Spuiterij in de omgeving van Voorhout?

Als u als particulier of bedrijf een opdracht voor ons heeft, gaan wij als volgt ter werk. We beginnen met het volledig schoonmaken van het voorwerp. Dit kan door het voorwerp schoon te stralen of bijvoorbeeld door een chemische voorbehandeling. Na het drogen van de voorbehandeling (bv. schoonmaakmiddel) is het voorwerp klaar voor het poedercoaten zelf. De juiste kleur poeder wordt aangevuld in het elektrostatische pistool waarmee het poeder op het voorwerp wordt aangebracht. We voorzien het hele voorwerp van de juiste dikte poederlaag en zorgen voor een volledige dekking. Hierna moet de coating uitharden in de oven. Door de hitte smelt het poeder, waardoor de coating één geheel wordt. Na het uitharden in de oven laten we de coating uiteraard afkoelen en controleren we de dekking, kleur en kwaliteit. U heeft de keuze voor een meerlaagssysteem. Dit adviseren wij vaak bij objecten die zich in vochtige ruimtes bevinden.

Poedercoaten in de buurt van Voorhout

Wij poedercoaten in onze werkplaats vlakbij Voorhout voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. De variatie in onze werkplaats maakt het extra leuk! Zo coaten wij voor particulier tuinhekken, fietsframes, auto-onderdelen maar ook voor zakelijke klanten interieurontwerp elementen maar ook kantoormeubilair en radiatoren beugels, seriematige opdrachten voor botenbouwers , offshore of fietsfabrikanten . Tevens zijn wij een ISO9001 gesertifiseerd bedrijf. Wij bieden betrouwbare processen, producten en diensten die aan de eisen van u als klant ( en uw klanten ) en aan de relevante wet- en regelgeving voldoen.

Wil jij weten wat het kost om jouw opdracht te voorzien van poedercoating? Op de site hebben wij richtprijzen staan. Voor seriematige werkzaamheden gaan wij graag in gesprek om een mooie prijs af te maken .Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Bemelman Spuiterij.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook