STRALEN BIJ BEMELMAN SPUITERIJ


STRALEN BIJ BEMELMAN SPUITERIJ


Zoals je weet zijn wij allround op het gebied van metaalbehandeling maar ook in het behandelen en voorbehandelen van alle andere denkbare materialen. Zoals kasten, panelen, velgen. Eigenlijk alle denkbare materialen en objecten. Om tot een goede hechting van verf of coating te komen, is de voorbehandeling van groot belang. Dit geeft uiteindelijk het mooiste resultaat.   

Stralen van onderdelen zoals frames of kasten zorgt er voor dat de ondergrond ontdaan wordt van de oude lak en eventuele corrosie. Stralen is een efficiënte manier om oude verf-resten en roest van objecten te verwijderen. Wanneer je objecten laat stralen heb je geen thinner of andere chemische oplosmiddelen nodig dan hoef je niet in de weer met een brander.

Een grote straalcontainer die aangesloten is op een compressor straalt door middel van lucht en een fijne straalkorrel het oppervlakte onder zeer grote druk schoon. 

Via een systeem in de straalcontainer wordt het vuil en straalgrind gezeefd. Het straalmiddel dat overblijft recyclen wij, er wordt geen straalgrind onnodig verspilt.

Het stralen geeft een ruwheid aan de ondergrond van het product. Hoe zwaarder de belasting hoe ruwer de ondergrond. 

In ons bedrijf hebben wij een grote straalcabine voor grote objecten, hier kunnen wij onderdelen tot een lengte van 5 meter in kwijt. Ook is er een kleine straalcontainer waar kleine onderdelen zoals beugels en bijvoorbeeld voorvorken in gestraald worden. Beiden hebben hetzelfde resultaat.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer

Contactgegevens

Facebook