NIEUWE WEBSITE BEMELMAN SPUITERIJ EN BIKEPAINT


NIEUWE WEBSITE BEMELMAN SPUITERIJ EN BIKEPAINTBemelman Spuiterij en Bikepaint hebben de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd. Inspelen op de behoefte en aanbod van de consument heeft binnen het bedrijf voor grote veranderingen gezorgd. Een grote poedercoatoven, straalcabine, uitbreiding en vernieuwing van de spuitlakken. Hierdoor kunnen wij meer aanbieden en beter inspelen op het aanbod en de behoefte van onze klanten.

Waarom 1 website?

Om je nog beter van dienst te zijn én onze werkzaamheden nog beter op de kaart te zetten is er gekozen voor 1 website. De ervaring leerde dat de klanten van Bikepaint en Bemelman Spuiterij van elkaar niet duidelijk wisten wat er allemaal voor mooie dingen gemaakt worden.

Wat is er niet veranderd?

Je vindt Bikepaint en Bemelman Spuiterij op hetzelfde e-mail- en websiteadres als vanouds. De werkzaamheden die wij al voor je hebben gedaan of doen, bieden wij nog steeds aan. Wij blijven natuurlijk wel verder ontwikkelen en vernieuwen.

Wat is er wel veranderd?

Informatie over al onze werkzaamheden en diensten die wij je kunnen aanbieden, vindt je nu op 1 website. Hier kan je terugvinden dat wij allround zijn op het gebied van voorbehandelen, gronden, spuiten, poedercoaten en schadeherstel.

PIMP MY BIKE

Van de inzendingen die wij binnen hebben gekregen stak er eentje uit. Dit was het idee van Conny Spoelma. Wij hebben haar idee geïmplementeerd in de nieuwe website en hebben hier al leuke reacties op gehad. Conny heeft inmiddels voor haar idee een cadeau bon van Bemelmanbikesport in ontvangst genomen t.w.v. € 50,-. Dank je wel Conny!!

https://www.bemelmanspuiterij.nl/


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Facebook