Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
WA schade verhaalbare schade

WA schade en verzekering verhaalbare schade 

Bemelman Spuiterij heeft een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen met als doel de servicegraad bij afhandeling van claims voor verzekerden te verhogen en een beperking van de schadelast te bereiken.

Uiteraard herstellen we ook WA schade zonder tussenkomst van verzekeringsmaatschappijen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we in overleg met u in plaats van originele merkgebonden onderdelen, immitatie of 2e hands onderdelen gebruiken. U mag zelf bepalen. Dit kan u veel geld besparen.

 

We  staan garant voor een goede afwikkeling  (papierwerk, vervangend vervoer, schade met schade expert)

Schade en invloeden op de BM-trede

Op de schade en invloeden op de BM trede van keuze .nl pagina kan u per verzekeraar zien wat de invloed van schade op uw Bonus/malus ladder. Handige informatie als u graag wil weten hoe uw verzekeraar omgaat met schade,of als u zoek bent naar een verzekeraar met goede voorwaarden.

Autoverzekering vergelijken

Met de onafhankelijke Autoverzekeringen Vergelijker van keuze.nl kan u alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken en zien welke autoverzekering het beste bij u aansluit bij uw auto en situatie.

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl