Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Poedercoating Tekst

Poedercoating en Metaal Behandeling 

 

Poedercoaten

In ons bedrijf hebben we ook een afdeling waar we poedercoaten. Een ieder verstaat zijn vak in ons bedrijf met diverse deskundigen op meerdere afdelingen. Dit alles onder één dak. Inmiddels hebben wij meer mogelijkheid om grotere objecten te poedercoaten met onze grote oven. Wij kunnen tot 4.5 meter in onze nieuwe oven poedercoaten. We werken nauw samen met interieurbouwers, constructiebedrijven, rijwielzaken en natuurlijk particuliere klanten.

Ontlakken 

Wij hebben een loog bad waar we vastzittende lak kunnen ontlakken.

Stralen

Het stralen van metalen zorgt dat er voor dat  er kleine weerhakjes ontstaan waardoor de lak die wordt aangebracht beter hecht. Dit kan door middel van poeder coating of spuiten.

Oppervlaktebehandeling kan zijn stralen of een ontlakkingsbad .Het zandstralen maakt het materiaal  zuiver en ontdoet het van oneffenheden en eventuele verf- of lakresten. Zo worden bijvoorbeeld ook slechte lasnaden geëffend waardoor er een egaal oppervlak gecreëerd  voor de verdere behandeling. Een grondige reiniging en afvlakking van het metalen oppervlak , en meteen een goede basis om op verder te werken want een kwalitatieve afwerking begint bij een grondige voorbereiding.

Metaal laten zandstralen zorgt ook voor het opruwen van het oppervlak waardoor een betere hechting verzekerd is voor de anti-roest behandeling voor de verflaag die nadien eventueel wordt aangebracht. Dus ook de langere levensduur en de verminderde onderhoudslast van uw stukken achteraf is grotendeels te danken aan de correcte uitvoering van deze eerste stap.

Voor het klassieke zandstralen van metaal werken wij met fijn grit of korund als straalmiddel,voor het fijnere werk kan u bij ons terecht.

 

                      

 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl