slite afbeelding

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Tekst

Stralen en poeder coaten

Stralen

Het stralen van  metalen zorgt dat er voor dat  er kleine weerhakjes ontstaan waardoor de lak die wordt aangebracht beter hecht . Dit kan door middel van poeder coating of spuiten .

Oppervlaktebehandeling kan zijn stralen of een ontlakkingsbad .Het zandstralen maakt het materiaal  zuiver en ontdoet het van oneffenheden en eventuele verf- of lakresten. Zo worden bijvoorbeeld ook slechte lasnaden geëffend waardoor er een egaal oppervlak gecreëerd  voor de verdere behandeling. Een grondige reiniging en afvlakking van het metalen oppervlak , en meteen een goede basis om op verder te werken want een kwalitatieve afwerking begint bij een grondige voorbereiding.

Metaal laten zandstralen zorgt ook voor het opruwen van het oppervlak waardoor een betere hechting verzekerd is voor de anti-roest behandeling voor de verflaag die nadien eventueel wordt aangebracht. Dus ook de langere levensduur en de verminderde onderhoudslast van uw stukken achteraf is grotendeels te danken aan de correcte uitvoering van deze eerste stap.

Voor het klassieke zandstralen van metaal werken wij met fijn grit of korund als straalmiddel,voor het fijnere werk kan u bij ons terecht.

Poedercoaten 

In ons bedrijf hebben we ook een afdeling waar we poedercaoten  . Een ieder verstaat zijn vak in ons bedrijf met diverse deskundigen op meerdere afdelingen . Dit alles onder één dak .

 

                      

 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © - 2020 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring

Designpro.nl