Spuiterij en spuitwerk wat wij kunnen bieden

Wat kan Bemelman Spuiterij u bieden?

Dé meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek is Bemelman Spuiterij. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij je interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij de schade aan jouw auto ook herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij ook grote voorwerpen zoals aanhangwagens spuiten. Met kleine spullen en grote hoeveelheden weten de jongens ook wel raad.

Bemelman Spuiterij spuit regelmatig voorwerpen van verschillende materialen zoals:

  • Bumperschades
  • Meubelen en tuinmeubelen
  • Aanhangwagens
  • Motoronderdelen
  • Hekken
  • Keukendeurtjes
  • Deuren
  • Roosters en aircokappen
  • Industrieel

Wat ook één van de specialismes van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heb jij een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren In een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Onze lakmachine kan hele kleine hoeveelheden lak maken. Zo werken wij zeer nauwkeurig, efficiënt en milieubewust. Wij verspillen op deze manier niet onnodig dure lakken.

Met meer dan 40 jaar ervaring weten de jongens van de spuiterij hoe zij jouw project naar een mooi eindresultaat kunnen leiden.

Schadeherstellen aan voertuigen.

Al meer dan 45 jaar! Begonnen als 1e auto schilder in Nederland begin 1900 door zijn zijn opa, hoe uniek is dat!

Gespecialiseerd in het spuiten en behandelen van oppervlakte zoals metalen, hout en plastic in binnen- en buitenkwaliteit.
Poedercoaten en stralen.


Heeft u keukendeurtjes waarvan de folie loslaat, geen garantie meer, u stoort zich mateloos aan de krassen en deukjes. Wij weten raad met deze deurtjes.
De folie wordt er vakkundig afgehaald en wij spuiten de deurtjes in de kleur die u uitzoekt. En voilà, een mooie nieuwe frisse keuken tegen een betaalbaar tarief. In de Spuiterij kunnen wij nagenoeg alle materialen spuiten of poedercoaten.
- Meubelen
- Kasten
- Lampen
- Tuinmeubelen
- Radiatoren
- Airco omhuizing zodat deze weg valt in uw interieur
- Industriële onderdelen
Seriematig werk of speciale klussen. Wij werken voor bedrijf en voor particulier.

Neem gerust contact met ons <klik hier voor al uw vragen?

Historie Bemelman
Bemelman heeft meer dan 45 jaar ervaring met spuiten, lakken, poedercoaten en stralen.
Bemelmans historie begint eind 1800 in Lisse als schilders en was rond 1930 de eerste autolakker in Nederland. Dit is generaties lang doorgegeven. Dus creatief en innovatief op het gebied van spuiten met verf en lakken van onderdelen én voor verschillende doeleinden. Er is ook doorgepakt op de nieuwe ontwikkelingen zoals stralen en poedercoaten.

Machines
In de spuiterij zijn verschillende machines aanwezig die er voor zorgen dat uw prdoducten wordt behandeld.
De mengmachine kan bijvoorbeeld alle kleuren maken. Zo kunt u dat ene meubel of onderdeel in de kleuren laten spuiten die u bij uw interieur of winkel past. Denk hierbij aan een airco die afsteekt in het nieuwe interieur en daardoor erg opvalt. Door deze te laten spuiten valt deze minder op. Ook is er een grote 5 meter lange straalcontainer aanwezig die objecten met een fijne korrel schoon straalt en een grote oven voor het poedercoaten van seriematige en grote onderdelen.

Lakken
Onze leverancier bevoorraad ons van hoogwaardige lakken die zorgen voor een sterke laklaag of kleur laag. Het is wel nodig de onderdelen of meubelen goed te laten uitharden. Dit doen wij in onze cabine die verwarmd kan worden.

Droogtijd
Spuiten van onderdelen is een intensief proces. Schuren en/of stralen en vetvrij maken. Grondverf, kleur en daarna als het nodig is nog een laklaag. Dit hangt allemaal af van het materiaal en doeleinden waarvoor het object wordt gebruikt.
Ook oppervlaktebehandeling van metalen zoals stralen. Hierdoor krijgt de ondergrond een goede hechting en blijft lak nog beter zitten. In de straalcabine kunnen lengtes tot 5 meter worden gestraald en in de droogcabine gespoten en gedroogd.  

Wij kunnen van advies dienen voor het bepalen van meerlaagssystemen of ontdoen van hardnekkige folie en/of corrosie.

 

Bedrijfsprofiel

Bemelman Spuiterij is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. We zijn een klein bedrijf met ieder zijn passie, vakkennis en specialisatie.


Terug




Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook