Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Deuk restyling Tekst

Restyling van deuk / Uitdeuken zonder spuiten 

Wat jammer nou!! 
Komt u bij uw auto waar u altijd zo zuinig bent….zit er een deukje in. De veroorzaker is niet bekend. Het deukje zit net op een plek waar deze u stoort en iedere keer weer ziet als u in de auto stapt. Ook al is het een kleine schade, dit kan erg storend zijn!

Als schadeherstellers hebben wij daar een goedkope oplossing voor. Restylen oftwel uitdeuken zonder spuiten. Restyle is het uitdeuken (terugduwen) van kleine deukjes in het plaatwerk van uw voertuig, zonder te spuiten dus kostenbesparend. 
Restylen of uitdeuken zonder spuiten wordt uitgevoerd zonder demontage van onderdelen. Restyling is daarom 50% goedkoper dan het laten uitdeuken door middel van palmuren en spuiten met hetzelfde effect.
 
Het is een speciale manier herstellen van autoschade. Goedkoper en efficiënt omdat het snel gaat en er geen lak wordt gebruikt. Zodoende hoeft de lak niet uit te harden en kan de auto direct weer rijden.

Zoals het op professioneel gebied noemt wordt met een hefboomsysteem van binnenuit de deuk teruggedrukt. Een speciale techniek met gereedschappen die hier voor zijn gemaakt. 

Uitdeuken zonder spuiten is goedkoper dan spuiten omdat de schade niet gespoten en geplamuurd hoeft te worden. De schade wordt dezelfde dag gerepareerd en bent u de auto maar 1 dag kwijt. 


Alle voordelen op een rij 
1 kostenbesparend
2 snel klaar dus auto niet lang kwijt
3 geen kleurverschil 

Op deze manier van schade herstellen bent u dus goedkoper uit en heeft u een ergenis minder . 
Zo rijdt u weer met een mooie glimmende auto zonder schade! Ook herstellen wij andere schades, zoals ruitschade, een leijke pit in uw voorraam maken wij weer onzichtbaar en voorkomt u erger.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Langs op de Gieterij 27 in Noordwijkerhout mag ook. Check wel even welke maatregelen in verband met Corona van toepassing zijn. 

 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl