Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Caravan reparaties Tekst

Caravan en Camper  Reparaties

Iedereen heeft het misschien wel mee gemaakt. Midden in de zomer een fikse hagelbui met hagelstenen zo groot als tennisballen of op weg naar huis krijg je een aanrijding en heeft je caravan of camper flinke schade opgelopen. Zo jammer van de caravan of camper waarmee jaren kampeer genot is beleefd deze zo achter te laten in de stalling. Gelukkig weet Bemelman Spuiterij raad met dergelijke schades.

Reparatie en spuitwerk aan caravans en campers is een vak apart

Het Bemelman Spuiterij  team is meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het herstellen van aanrijd-, wand-, hagel-, en stormschade. Er zijn verschillende methoden en veel verschillende soorten caravans.

Zo heb je bijvoorbeeld Profile reparatie. Wij kunnen plaatselijk herstellen waardoor kosten lager blijven dan het geheel vervangen van de wand. Herstellen van deuken, krassen, schade in aluminium structuur beplating oftewel Profile repair is een vak apart. Ook grotere schades door aanrijding of hagelschade is aan Bemelman Spuiterij goed besteed.

Het vervangen van bestickering, bijspuiten, schade herstellen van grote oppervlakten en kunststof delen en oppervlakten met reliëf.

De spuiterij en schadeafdeling zijn opgeleide en vakbekwame monteurs zodat u veilig uw weg weer kan vervolgen nadat de schade is hersteld.  

De spuiterij is een gecertificeerd bedrijf waar strenge controles op worden uitgevoerd. Zo bent u er van verzekerd dat wat er gebeurd ook goed en vakkundig wordt gedaan. Ook schade welke verhaald kan worden kunnen wij voor u regelen zodat u onbezorgd uw caravan kan achterlaten.

Heeft u schade aan caravan of camper wat een doorn in het oog is? U mag altijd langs komen om een begroting te laten maken. U weet dan vooraf waar u aan toe bent. Wij verzekeren u dat er niets meer terug te vinden is van de schade die uw caravan heeft opgelopen.

 

Bel wel even voor het maken van een afspraak nu met alle Covid maatregelen. Onze monteur zal uw caravan/camper goed te bekijken en beoordelen en eventueel een herstelafspraak in plannen .

    

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl