Autovelgen

 

Velgen 

 

                                                                 

Velgen schade, dat is Balen!!!!

Bikepaint is een expert in poedercoaten, stralen, ontlakkken en herstellen van stoeprandschade aan uw velgen. Al bijna 20 jaar!

Zijn uw velgen niet mooi meer door de weersinvloeden, stoeprandschade of wilt u ze een stoere look geven? De jongens van Bikepaint zorgen er voor dat uw velgen weer als nieuw zijn.

Poedercoaten kan in alle kleuren, met of zonder reliëf, mat of glanzend. Het voordeel van poedercoaten is dat de doorlooptijd kort is. Poedercoat is direct hard en hoeft niet uit te harden zoals spuitwerk. De doorlooptijd is 3 dagen dus heeft u de wielen snel terug.

Gepolijste velgen of deels afgedraaide vlakke delen oftewel 2Tone wielen kunnen wij ook weer laten shinen door deze CNC afdraaien. Daarna gaat er een laklaag overheen en zo heeft u weer nette wielen.

Velgen richten die krom zijn en een banden wissel, uitbalanceren. Dit alles kunnen wij voor u.

Als u de auto een paar dagen  niet nodig heeft dan kan deze in zijn geheel blijven staan. Wij verzorgen de banden wissel  een eventuele kras op uw voeruig kunnen wij desgewenst ook weg poetsen of spuiten. 

 <prijzen en ander vragen>

Voorbehandeling

Voordat je een velg, frame of ander object kan poedercoaten is het van belang dat de oude verflaag wordt verwijderd. Dit kan door middel van stralen of het ontlakkingsbad. Soms is beiden nodig.

 

Een goede voorbehandeling is van belang voor de kwaliteit van metalen en de uitwerking van de lak.

Autovelgen worden gestraald, welke voor een betere hechting zorgt en met speciale lak gespoten. In sommige gevallen kan een product beter chemisch ontlakt worden. Deze methode zorgt voor een glad resulaat waarbij het metaal niet wordt aangetast. Bikepaint kan ieder type autovelg er weer als nieuw doen laten uitzien!

Als voorbehandeling voor het te poedercoaten materiaal hebben wij  een straalcabine. Stralen heeft als voordeel dat het kleine weerhaakjes maakt op het materiaal, waardoor je een betere hechting krijgt. Stralen kunnen wij zelf doen, door dit zelf te doen geeft het ons de zekerheid dat we de juiste grofheid van de weerhaakjes kunnen generen. Wij stralen met verschillende grondstoffen, afgestemd op het te stralen voorwerp.

Een autovelg kan in iedere kleur en glansgraad gepoedercoat worden. Een matte velg, of velgen met een glinstering er in. In de zaak hebben wij enkele voorbeelden hangen zodat u kan zien of die kleur bij uw auto past.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook