Diensten

Bemelman Spuiterij bestaat 45 jaar!

Wat kan Bemelman Spuiterij u bieden?

Dé meest veelzijdige spuiterij in de Bollenstreek is Bemelman Spuiterij. Wij spuiten de meest uiteenlopende objecten in nog meer kleuren. Zo voorzien wij uw interieur van een nieuw kleurtje maar kunnen wij de schade aan uw auto ook herstellen. Dankzij de grootte van onze werkplaats kunnen wij ook grote voorwerpen zoals aanhangwagens spuiten. Met kleine spullen en grote hoeveelheden weten de jongens ook wel raad. U kunt altijd per e-mail of telefonisch contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

Bemelman Spuiterij spuit regelmatig voorwerpen van verschillende materialen zoals:

  • Bumperschades
  • Meubelen en tuinmeubelen
  • Aanhangwagens
  • Motoronderdelen
  • Hekken
  • Keukendeurtjes
  • Deuren
  • Roosters en aircokappen
  • Industriële producten

                                              

Wat ook één van de specialismen van de Spuiterij is. Het spuiten van beursprojecten of showmaterialen. Heeft u een project wat snel af moet, een project wat gespoten moet worden in een bepaalde kleur of juist veel kleuren of een bepaald design? Moet er vakkundig in meerdere lagen en kleurstellingen worden gespoten?

Onze lakmachine kan hele kleine hoeveelheden lak maken. Zo werken wij zeer nauwkeurig, efficiënt en milieubewust. Wij verspillen op deze manier niet onnodig dure lakken.

Met meer dan 40 jaar ervaring weten de jongens van de spuiterij hoe zij uw project naar een mooi eindresultaat kunnen leiden.

Bemelman Spuiterij is veelzijdig, doet alles op het gebied van metaalbewerking, spuiten, stralen, schadeherstel en poedercoaten. 


•    Stralen in cabine van 5 meter
•    Poedercoaten in oven van 4,5 meter, daardoor grote partijen en lange lengtes
•    Spuiterij; spuiten van deuren, keukens, radiatoren, motortanks en tuinsets voor bedrijf en particulier

•    Ook motoren voor machinefabrieken
•    Autovelgen en velgreparatie zoals CNC afdraaien

Deuren, keukendeurtjes, meubelen, machines, onderdelen van motoren, autovelgen, fietsframes, tuinmeubelen tot buitenlantaarn worden vakkundig met hoogwaardige lakken voorzien van een nieuwe kleur. Zelfs de kleuren kunnen zeer precies worden gemaakt in de kleurenmengmachine. Ook motortanks worden op vakkundige wijze strak gespoten in de spuiterij desnoods in originele kleurstellingen gespoten.
Binnen- en buitenkwaliteit, één of meerlaags, grote partijen of enkele stuks voor particulier en bedrijf.

Bemelman Spuiterij is een allround bedrijf
In de spuiterij staat een grote straalcontainer waarin onderdelen tot een lengte van 5 meter met een fijne korrel gestraald kunnen worden.
Stralen werkt snel en efficiënt. Een fijne korrel spuit met hoge druk het voorwerp schoon én zorgt voor een goede hechtingen van de nieuwe lak of poedercoating laag. Frames van motoren en fietsen, autovelgen, stalen binten, machines voor fabrieken of houten kunstvoorwerpen kunnen wij stralen.  

Stralen

Kleine onderdelen zoals beugels maar ook lange balken kunnen wij stralen in de cabine. Onder druk en lucht wordt met grote kracht fijne korrels gespoten op het product zodat de laklaag er af wordt gestraald. Lak, corrosie en andere oneffenheden worden van het metaal af gestraald. Dit scheelt veel schuurwerk.

Poedercoaten? 
Bemelman kan in zijn 4,5 meter grote oven seriematige opdrachten uitvoeren zoals beugels, onderdelen van motoren en fietsen, frames van fietsen, onderstellen van bakfietsen, metalen stellagekasten of de stalen belettering van panden die in de kleuren van uw bedrijf worden gecoat. Ook  winkelinterieur kunnen wij poedercoaten. Trapleuningen of lange binten en trappen. Voor autobedrijven; beschadigde autovelgen maken we weer mooi zodat deze wheels weer shinen onder de auto’s.
Particulieren zijn  natuurlijk ook welkom, de tuinset, dakgoot, buitenlantaarn, skelter of onderdelen van fiets of motorframe, alles kan van een nieuwe laklaag voorzien worden.

Autovelgen worden weer als nieuw, zelfs van lichte stoeprandschade zie je niks meer terug wanneer ze door Bemelman zijn gestraald, gepoedercoat of gespoten.
Autovelgen, two-tone wielen, CNC afdraaien, Bikepaint maakt uw wheels weer als nieuw. Zo hoeft u de banden er niet af te halen maar doen wij dat voor u! 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook