Duurzaam logo en KIWA logo

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij
Diensten tekst

Diensten 

Bemelman Spuiterij bestaat 45 jaar!

Bemelman Spuiterij is veelzijdig, doet alles op het gebied van metaalbewerking, spuiten en schadeherstel. 


•    schadeherstel aan voertuigen en caravans
•    stralen in cabine van 5 meter
•    poedercoaten in oven van 4,5 meter, daardoor grote partijen en lange lengtes
•    spuiterij; spuiten van deuren, keukens, radiatoren, motortanks en tuinsets voor bedrijf en particulier. Ook motoren voor machinefabrieken. Zeer uiteenlopend. Geen klus is te gek!
•    autovelgen en reparatie 

Bemelman is sinds de 19e eeuw actief als schilder en begon als eerste autoschilder van Nederland in Lisse. Eerst auto’s met de hand geschilderd en door de jaren werden de technieken van het spuiten ontwikkeld.   
Dat in 1976 de 17-jarige Dick Bemelman in Katwijk zijn schadeherstel bedrijf begon, lag in de lijn der verwachtingen.

In 1990 verhuisde Bemelman naar Noordwijkerhout onder de naam Autoschade Bollenstreek. In de jaren ontwikkelde Bemelman door en breidde zijn autoschadeherstel bedrijf uit. Er werden caravans en campers vakkundig gerepareerd en gespoten.  Er wordt in het bedrijf van Bemelman in Nooordwijkerhout meer dan auto- en caravanschade gedaan, het schadebedrijf werd daarom omgedoopt naar Bemelman Spuiterij. Een groter omvattende naam van wat Bemelman Spuiterij doet.

Als schadeherstellers zijn de jongens van Bemelman Spuiterij ook vakkundige spuiters. Deuren, keukendeurtjes, meubelen, machines, onderdelen van motoren, autovelgen, fietsframes, tuinmeubelen tot buitenlantaarn worden vakkundig met hoogwaardige lakken voorzien van een nieuwe kleur. Zelfs de kleuren kunnen zeer precies worden gemaakt in de kleurenmengmachine. Ook motortanks worden op vakkundige wijze strak gespoten in de spuiterij desnoods in originele kleurstellingen gespoten.
Binnen- en buitenkwaliteit, één of meerlaags, grote partijen of enkele stuks voor particulier en bedrijf.

Bemelman Spuiterij is een allround bedrijf

In de spuiterij staat een grote straalcontainer waarin onderdelen tot een lengte van 5 meter met een fijne korrel gestraald kunnen worden.
Stralen werkt snel en efficiënt. Een fijne korrel spuit met hoge druk het voorwerp schoon én zorgt voor een goede hechtingen van de nieuwe lak of poedercoating laag. Frames van motoren en fietsen, autovelgen, stalen binten, machines voor fabrieken of houten kunstvoorwerpen kunnen wij stralen. 

Bijna 20 jaar poedercaoten 
Wat is poedercoaten? Kort uitgelegd is dit een speciale poeder welke door een poederpistool op een metaal voorwerp gespoten wordt en daarna in de oven gaat. De poeder smelt, door de warme temperatuur verandert de poeder in een prachtige strakke gladde en sterke laklaag. De laklaag is direct hard en sterk. Terwijl gespoten voorwerpen soms wel meer dan een dag moeten uitharden. Daardoor is poedercoaten een sneller en efficiënter proces en daardoor ook goedkoper dan traditioneel spuitwerk.

Wat kan Bemelman poedercoaten? 
Bemelman kan in zijn 4.5 meter grootte oven seriematige opdrachten uitvoeren zoals beugels, onderdelen van motoren en fietsen, frames van fietsen, onderstellen van bakfietsen, metalen stellagekasten of de stalen belettering van panden die in de kleuren van uw bedrijf worden gecoat. Ook  winkelinterieur kunnen wij poedercoaten.Trapleuningen of lange binten en trappen. Voor autobedrijven; beschadigde autovelgen maken we weer mooi zodat deze wheels weer shinen onder de auto’s.
Particulieren zijn  natuurlijk ook welkom, de tuinset, dakgoot, buitenlantaarn, skelter of onderdelen van fiets of motorframe, alles kan van een nieuwe laklaag voorzien worden.

Autovelgen worden weer als nieuw, zelfs van lichte stoeprandschade zie je niks meer terug wanneer ze door Bemelman zijn gestraald, gepoedercoat of gespoten.
Ook verwijzen wij u naar www.bikepaint.nl. Hier vindt u prijzen voor poedercoating van uw frame of velgen terug. 
Autovelgen, twotone wielen, CNC afdraaien, Bikepaint maakt uw wheels weer als nieuw. Zo hoeft u de banden er niet af te halen maar doen wij dat voor u! 

Bemelman Spuiterij logo
Bemelman Spuiterij

Copyright © 2021 Bemelman Spuiterij | Alle rechten voorbehouden | Voorwaarden en Privacy verklaring | Sitemap

Designpro.nl