Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning


Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse  12.5 jaar !


The beginning !

12.5 jaar geleden kreeg Dick veel vraag naar het customizen van fietsen . Begonnen als Bemelman Spuiterij en  zijn Bikepaint, poedercoat en spuit hij diverse frames in nieuwe kleurstellingen en repareert hij schades.

Ondernemer als hij zag hij weer een opening om iets nieuws er bij te beginnen.

In Noordwijkerhout aan de Gieterij 27 waar Bemelman Spuiterij en Bikepaint zijn gevestigd  heeft Dick Bemelman een ruimte boven zijn poedercoat bedrijf gecreëerd  Hier kwam een prachtig mooie showroom uit voort. Fietsers uit de streek wisten hem te vinden voor mooie spuitopdrachten en mooie fietsen. De merken Santos en Merida waren de eerste merken welke in de showroom stonden.

 Iedere week was er nightbiken . Bemelmanbikesport was de opstapplek geworden van waaruit iedereen vertrok. Met een grote groep mannen werden er door de duinen en bossen spannende routes in het donker gereden met soms een boswachter in hun  kielzog.  Na de nightbike werd er een bal gehakt met jagermeister en koffie gedronken. De leukste verhalen werden over en weer aan de bar verteld. Er is heel wat gelachen aan de bar.

Al snel werd opgemerkt dat nieuwe klanten het toch wel lastig vonden om het bedrijventerrein in de avond op te gaan. Met deze wetenschap begon Dick zijn tweede avontuur,  Bemelmanbikesport. 2.0


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook