Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel  in Lisse terecht.


Van Noordwijkerhout naar Lisse


13 april 2014

Dick en Jacqueline werden enthousiast van het idee om in Lisse een winkel te beginnen. Een vriendin hielp mee rond kijken en attendeerde hen er op dat op de Heereweg een pandje vrij zou komen. Dick stapte direct op de fiets en zo werd zijn droom om ooit in lisse net als zijn ouders en voorouders een onderneming te hebben waar . Een pandje in Lisse.

De  vader van Dick Bemelman  zat vroeger  verderop aan de Heereweg met zijn Spuiterij, hier werden auto’s voor de technieken van nu nog met de hand geschilderd.

Binnen korte tijd werd het kleine winkeltje welke (achteraf) echt heel klein was  met hulp van vrienden omgetoverd tot een snoepwinkeltje voor de sportieve fietser. Kleding , onderdelen , mooie fietsen en hele goede meachanieker in de werkplaats. Je moet ergens beginnen en direct had Bemelmanbikesport klanditie. Met Bikepaint er bij werd Bemelmanbiksport een uniek winkeltje waar je fiets gespoten kon worden of nieuwe fietsen gekocht konden worden.

Het plaatje klopte.Een unieke fietsen winkel waar je jouw fiets laat  démonteren, spuiten bij Bikepaint en weer in elkaar laat zetten. Ook een frame custom opbouwen is nog steeds voor de jongens een passie. Inmiddels zijn Bemelmanbikesport en Bikepaint een begrip geworden in de wijde omtrek.

 Hier en daar werd het toch een beetje aan de krappe kant. Toeval bestaat niet en daar  kwam de eigenaar van het pand binnen lopen, de Kanaalstraat 30 …..of wij misschien interesse hadden …..

Bemelmanbikesport 3.0 werd geboren !


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook