Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse


Van klein naar groot !


17 april 2017

De nieuwe winkel werd binnen korte tijd van speelgoed en schoenenwinkel omgetoverd naar een wielerzaak. Er kwamen merken bij , er vielen merken af. Het was een beetje zoeken met vallen en opstaan.

Racefiets, mountainbike, gravelbike , vakantiefietsen, elektrische fiets of gewone fietsen. Op de nieuwe plek word de ruimte goed benut om zo breed mogelijk aan te kunnen bieden.

Inmiddels worden er mooie merken tentoon gesteld in de winkel van Bemelman.

 Colnago *  Merida * Bhbikes * Aldo  * Freebike * Simplon  en het eigen merk Artigiano.

Artigiano betekent vakmanschap. Gespoten door Bikepaint in Noordwijkerhout . Opgebouwd door Gerard ,  Bemelmanbikesport. Een fiets welke helemaal custom wordt samengesteld en gespoten.

Waar Bemelman zich ook op focust is “ fietshouding”, de ergonomie. Custom bouwen van fietsen betekent ook praktische kennis en deskundigheid. Het is van belang dat je juist op de fiets zit. Dit voorkomt fietsklachten en haal je meer rendement uit je fiets prestaties. Met de uitgebreide onderdelen van SQlab kunnen wij elke fiets helemaal aanpassen aan de hand van de Bodyscanner . De bodyscan geeft nauwkeurig advies over de juiste houding op uw fiets. Met deze afstellingen fietst u leuke fietstochten zonder vervelende fietsklachten. Ook bij huidige klachten kan u bij ons terecht!

Service vinden wij erg belangrijk. Een fiets verkopen is makkelijk maar ook erna willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn. Bandje op pompen,  praatje maken , mandje er op zetten kopje koffie aan de bar, fietsreparaties. Wij nemen graag de tijd voor deskundig en praktische tips.

 

Inmiddels hebben wij een uitgebreide collectie schoenen , kleding, helmen en alles wat een sportieve fietser nodig heeft.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Contactgegevens

Facebook