VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Bemelman Spuiterij kan elk materiaal spuiten en bijna alle materialen poedercoaten. Plastic tuinmeubelen, motoronderdelen, hout, metalen kleine en grote oppervlakten. Ieder materiaal heeft wel  zijn eigen voorbehandeling nodig.

Een motoronderdeel zal eerst in de straalcabine worden ontdaan van de oude lak terwijl de plastic tuinset wordt voorzien van een goede primer zodat de verf er niet zal afbladderen.

Bemelman heeft geavanceerde spuiten, machines en deskundig personeel die nauwkeurig werken , uiteraard zonder druipers!

Het voordeel van ‘traditioneel’ spuitwerk zoals wij dat noemen is dat eventuele schade die later ontstaat (denk bijvoorbeeld aan autoschade) makkelijker kan worden bijgewerkt én spuitwerk geeft een gladdere look dan verven met de kwast of roller bijvoorbeeld een deur in huis die zo glad is als de motorkap van een auto.

Ieder jaar wordt de spuitapparatuur onderhouden gekeurd en desnoods vervangen voor nieuwe zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dat vinden wij belangrijk want wij willen niet dat de productie stil komt te staan en de klant moet wachten op zijn producten door defecte materialen.

Met speciale apparatuur meten wij steekproefsgewijs de door ons gespoten opdrachten, dit om te zien of de laklaag over het hele object gelijk is. Sommige opdrachtgevers willen zelf een minimale of maximale laag dikte.

Wat wij ook kunnen is iedere kleur mengen die je wilt. In het menghok waar alle apparatuur en verf staat worden de meest uiteenlopende kleuren gemengd. Ook kan er met een kleurenzoeker de kleur worden gemengd waarvan je het kleurnummer niet meer hebt. Handig ook als je een lakstiftje nodig heeft om een krasje of andere beschadiging bij te werken .

<offerte of informatie aanvragen>


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Actiedagen bij ons zusterbedrijf in Lisse

Bemelman bikesport in Lisse ruit op ! Tot de Kerst krijgt u wel 40% korting op fietsen!! Dit om de oude voorraad in te ruilen voor de nieuwe collectie !!

SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

BALEN! AUTOSCHADE!


Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook