Keukendeurtjes spuiten

In onze spuiterij spuiten de vakbekwame spuiters alles wat wordt aangeboden . In ons allround bedrijf maken wij alles glad en strak om vervolgens in een mooie kleur te spuiten. Zijn uw binnendeuren aan een nieuwe frisse look toe ? In onze spuitcabine geven wij uw deuren een nieuwe kleur wat in uw huis een hele nieuwe uitstraling geeft.


Keukendeurtjes spuiten


Bij Bemelman Spuiterij kan u uw keuken weer in een nieuwe frisse kleur laten spuiten.Een nieuwe keuken kan een ingrijpende bedoening en kostbaar zijn. Het spuiten van keukendeurtjes daarintegen is minder ingrijpend. Een op maat gemaakte keuken kan op deze manier op een vrij simpele manier weer een heel nieuw uiterlijk krijgen. Hoe gaat dit in zijn werk? U demonteerd de deurtjes. In de Bollenstreek halen en brengen wij gratis de keukendeurtjes op. U kiest een kleur uit met onze kleuren waaier. Wij halen de oude gebobbelde plastic folie er af, of wij schuren de keukendeurtjes glad. Zodra alle oneffenheden er af zijn of opgevuld gaan wij de deurtjes spuiten in de kleur die door u is uitgezocht. Dit gebeurt met een sterke lak .

Na de deuren goed te laten uitharden brengen wij de deurtjes weer terug.  Voor een prijsindicatie <of andere vragen>


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Van klein naar groot !

Bikesport , Bikepaint en Bemelman Spuiterij Verhuizing van Bemelman Spuiterij en Bikepaint naar naar de Heereweg in Lisse

Van Noordwijkerhout naar Lisse

Als snel bleek de combinatie van spuiten en poedercoaten van fietsen een mooie combi te zijn met Bemelmanbikesport. In een paar etappes kwam de winkel in Lisse terecht.

Zusterbedrijf Bemelmanbikesport Lisse 12.5 jaar !

The Beginning

INDUSTRIEEL SPUITWERK


Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Fiets in andere kleur ?

VAKWERK VAN BEMELMAN SPUITERIJ 


Fiets overspuiten of poedercoaten

Wil jij jouw fiets een nieuwe look geven Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


VOOR JE GEMAK ALLES ONDER 1 DAK!

Spuiten , stralen , poedercoaten. Wij kunnen alles spuiten en poedercoaten.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Bemelman Spuiterij


Contactgegevens

Facebook