BALEN! AUTOSCHADE!


BALEN! AUTOSCHADE!


Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de Gieterij in Noordwijkerhout. Onze schade afdeling kan bij benadering een bedrag schatten. Heb je een schaderapport nodig voor de verzekering dan kunnen wij dit met speciale software berekenen, hieraan valt weinig te tornen. <maak hier een afspraak>Nadat de schade-expert is geweest om te controleren of de schade inderdaad is zoals opgegeven, gaan onze jongens aan de slag. Onderdelen worden besteld, delen van de auto gedemonteerd geplamuurd en gespoten. De originele onderdelen worden gemonteerd en binnen no time is je auto weer helemaal netjes en nergens meer iets van het ongeval terug te vinden

Bemelman Spuiterij is als schadebedrijf ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat er controles worden uitgevoerd, zoals:

 • Worden er originele onderdelen gemonteerd;
 • Wordt er veilig gewerkt;
 • Wordt milieuvriendelijk gewerkt;
 • Hoe zijn de arbeidsomstandigheden.

2ehands of imitatie onderdelen gebruiken gaat dus niet op. Dat is het voordeel van een erkend bedrijf, zo word je eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Moet je de schade zelf betalen?

Dan kunnen wij in overleg wél gebruikte of imitatie onderdelen gebruiken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. In overleg kan er ook bepaald worden wat wel en niet gemaakt wordt. Zo rijd je toch weer netjes maar vooral veilig. Aan de buitenkant is soms niet te zien wat er aan de binnenkant stuk is gegaan, hierdoor zou je gevaar kunnen lopen.

Bemelman Spuiterij dient je van een eerlijk advies. Wij streven er naar je zo snel mogelijk te helpen. Je kan erop vertrouwen , na de reparatie weer veilig op pad te kunnen.

Alles op een rijtje 

 • Schade taxatie;
 • Schade-expert;
 • Schade herstellen;
 • Wij ontzorgen;
 • Verzekering betaalt ons;
 • Gecertificeerd bedrijf; 
 • Eerlijk en betrouwbaar proces.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Blog

Van industrie tot Lampekap!!

Heb jij ook dure designlampen. Welke nog goed zijn ? Die door je nieuwe ingerichte interieur nu niet meer passen? Wij spuiten de lampen in de kleuren die u wilt. Zo passen uw mooie lampen weer en kunnen ze weer jaren mee !!

Fiets spuiten of poedercoaten

Een op maat gemaakte fiets, in de door jouw uitgezochte kleurstelling. Opgebouwd met wielen en onderdelen die bij je passen of door jou zijn uitgezocht.

INDUSTRIEEL SPUITWERK EN/OF POEDERCOATING


Meubels spuiten

Meubels, zoals een bureau worden vakkundig gespoten. Zo krijgt uw werkruimte een andere uitstraling .

Motortank en onderdelen repareren en spuiten

Een motorframe, tank en onderdelen weer strak in de lak door Bemelman Spuiterij . Met de jarenlange ervaring in het restaureren , herstellen van schade en spuiten va vele objecten. Ook is het mogelijk spullen te laten poedercoaten .

Wie is toch die Bemelman?

Bemelman Spuiterij en Bikepaint , voorheen Autoschade Bollenstreek

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

ARTIGIANO IS HET MERK VAN BIKEPAINT & BEMELMAN BIKE SPORT

Wil jij een unieke fiets ? Bikepaint en Bemelmanbikesport zin et concept voor die ene unieke fiets. In de kleuren die jij kiest en de onderdelen waar jij warm voor loopt. Hoe mooi is dat , een fiets helemaal opgebouwd zoals jij dat wilt?

HOE WERKT POEDERCOATEN?

Motorframes e, tanks en andere onderdelen.

Velgenschade is balen !

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Contactgegevens

Facebook