BALEN! AUTOSCHADE!


BALEN! AUTOSCHADE!


Je hebt een ongeval gehad, je bent aangereden of bent zelf ergens tegenaan gereden. Je vertrouwde auto heeft schade. Om een schade te kunnen beoordelen is het nodig om langs te komen op de Gieterij in Noordwijkerhout. Onze schade afdeling kan bij benadering een bedrag schatten. Heb je een schaderapport nodig voor de verzekering dan kunnen wij dit met speciale software berekenen, hieraan valt weinig te tornen.

Nadat de schade-expert is geweest om te controleren of de schade inderdaad is zoals opgegeven, gaan onze jongens aan de slag. Onderdelen worden besteld, delen van de auto gedemonteerd geplamuurd en gespoten. De originele onderdelen worden gemonteerd en binnen no time is je auto weer helemaal netjes en nergens meer iets van het ongeval terug te vinden

Bemelman Spuiterij is als schadebedrijf ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent onder andere dat er controles worden uitgevoerd, zoals:

 • Worden er originele onderdelen gemonteerd;
 • Wordt er veilig gewerkt;
 • Wordt milieuvriendelijk gewerkt;
 • Hoe zijn de arbeidsomstandigheden.

2ehands of imitatie onderdelen gebruiken gaat dus niet op. Dat is het voordeel van een erkend bedrijf, zo word je eerlijk en betrouwbaar geholpen.

Moet je de schade zelf betalen?

Dan kunnen wij in overleg wél gebruikte of imitatie onderdelen gebruiken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. In overleg kan er ook bepaald worden wat wel en niet gemaakt wordt. Zo rijd je toch weer netjes maar vooral veilig. Aan de buitenkant is soms niet te zien wat er aan de binnenkant stuk is gegaan, hierdoor zou je gevaar kunnen lopen.

Bemelman Spuiterij dient je van een eerlijk advies. Wij streven er naar je zo snel mogelijk te helpen. Je kan erop vertrouwen , na de reparatie weer veilig op pad te kunnen.

Alles op een rijtje 

 • Schade taxatie;
 • Schade-expert;
 • Schade herstellen;
 • Wij ontzorgen;
 • Verzekering betaalt ons;
 • Gecertificeerd bedrijf; 
 • Eerlijk en betrouwbaar proces.


TerugDeel het met uw vrienden!


Blog

Spuiten van meubels

Wil je jouw interieur een nieuwe look geven maar liever je design kast of erfstuk niet weg doen ? Wij spuiten uw kast weer in een mooie kleur die bij uw nieuwe interieur past . Haal en breng service in de regio ! Bemelman Spuiterij en Bikepaint zijn een allround bedrijf als het gaat om kleuren van materialen.

Keuken deurtjes maar ook bureaus en kasten spuiten wij in mooie kleurstellingen !

Heb je een op maat gemaakt bureau of kast die hier en daar een stukje verf mist? Misschien een idee om deze te laten spuiten \/ Zo krijgt je interieur weer een nieuw en fris uiterlijk.

Pimp my Bike

Jouw oude vertrouwde fiets in een nieuwe kleurstelling ?

Motor of brommer onderdelen spuiten en/of poedercoaten

Bemelman Spuiter is allround op het gebied van spuien en poedercoaten. Elk materiaal , van keukendeur tot onderdelen van een motorfiets bewerken deze vakmensen met uiterste precisie.

HOE WERKT POEDERCOATEN?


Uitbreiding Spuiterij

Vanwege het grote aanbod in onze spuiterij zijn we uitgebreid.

Velgenschade is balen ?

Wij maken uw velgen weer als nieuw. U mag de velgen met of zonder banden brengen, zelfs de auto laten staan! Misschien kan er dan ook een deuk of andere lelijke plek worden weggewerkt. Dat is het voordeel van een allround bedrijf als Bemelman Spuiterij . Buiten het mooi maken van uw velgen , repareren wij uw auto ! Komt u ook uw velgen laten poedercaoten tijdens de bandenwissel?

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Ben je de oude kleur zat of wil je gewoon een uniek fiets ?

Vaste klant aanbiedingen

U krijgt als vaste klant van Bemelman Spuiterij en Bikepaint leuke kortingen bij Bemelmanbikesport in Lisse. Hou de nieuwsbrief in de gaten !!

Bullbar van je vrachtwagen niet mooi meer ?

Door de bullbar te laten stralen en te laten poedercoaten krijgt je vrachtwagen een nieuwe look. Poedercoaten en stralen van alle onderdelen. Voor een goede bescherming van je onderdelen.

Van roestige wielen naar Shiny Wheel

De oude velgen door alle weersomstandigheden niet meer mooi. Roest en stoeprandschade werken wij weg zodat u in dit geval weer mooie glimmende velgen heeft .Bij Bikepaint worden uw wielen gestraald en gepoedercoat in de kleuren en glansgraad die u heeft uitgezocht.

Fietsframe laten poedercoaten of spuiten

Bikepaint is meer dan 20 jaar actief in het spuiten en poedercoaten van fietsframes. Met of zonder designs of het logo op de fiets gespoten. Met veel passie spuit of poedercoat Bemelman oude frames in een nieuwe kleur.Ook voor kleine fietsmerken geeft Bemelman fietsframes een mooi design. De passie voor het vak is terug te vinden in het mooie werk van Bemelman

Contactgegevens

Facebook