Kwalitatieve autoschadeherstel in de buurt van Rijnsburg

Autoschade opgelopen? Is uw caravan of camper beschadigd? Dat kan gevaarlijke situaties opleveren of afbreuk doen aan de uitstraling van uw auto, caravan of camper.

Uw autoschade laat u in de buurt van Rijnsburg op een kwalitatief niveau oplossen door het team van Bemelman Spuiterij. Van autoschadebedrijf tot spuiterij. De roots van ons bedrijf liggen in het herstel van auto-, caravan- en camperschades. Zo herstellen wij graag:

  • Ruitschades
  • Lakschades
  • Deuken
  • Bumperschade

Elke schade vraagt om een andere techniek, het juiste materiaal en vooral de juiste kennis dan wel ervaring van de monteur. Bij Bemelman herstellen wij de schades van auto’s uit Rijnsburg en omgeving sinds jaar en dag. Wij durven dan ook met zekerheid te zeggen dat wij al uw schades geheel onzichtbaar kunnen oplossen. We herstellen schades aan alle auto’s, caravans en campers van elk merk. Zo weet u zeker dat u altijd bij ons terecht kan!

Wat kost autoschadeherstel? Of herstel van caravan en camper?

De kosten voor het herstellen van de schade aan uw auto zijn lastig in te schatten zonder de schade eerst te zien.

Kom vrijblijvend langs in de buurt van Rijnsburg om de kosten op te vragen

Hoewel het inschatten van de kosten vrij lastig is, kunt u zelf de kosten beperken door te kiezen voor tweedehands- of imitatieonderdelen. Deze onderdelen zijn uiteraard goedkoper in aanschafkosten dan de originele merk gebonden onderdelen. Zo kunt u het kostenpakket voor het herstel zelf beïnvloeden. Uiteraard kunt u ook voor de originele onderdelen kiezen bij Bemelman. De keuze is aan u: originele delen of lagere kosten?

Schade aan uw auto, caravan of camper claimen bij de verzekering

Verder kunt u veel schades claimen bij uw verzekering. De reparatie van sterretjes in de voorruit zijn bijvoorbeeld vaak gratis bij een WA extra, WA Plus of Beperkt cascoverzekering! Voor het vervangen van een ruit is een beperkte cascoverzekering niet voldoende, de Allriskverzekering dekt dit wel.

Het is dus altijd, ook bij andere type autobeschadigingen, verstandig om de polis van uw verzekering na te gaan.

Van autoschade tot caravan- en camperschade, vervelend is het altijd

Schade is nooit leuk, dat moge duidelijk zijn. Maar het repareren hoeft niet persé vervelend te zijn. Bij de werkplaats van Bemelman, vlakbij Rijnsburg, kunt u vaak snel terecht en kunnen wij in no-time de schade herstellen zodat u weer snel veilig de weg op kan!

Bel nu voor meer info, een afspraak en vragen.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook