Autoschade herstellen en spuiten bij Bemelman

Autoschade is natuurlijk erg vervelend! Ook beschadigingen aan uw geliefde caravan of camper kan een domper zijn op de vakantie. Van een grove kras in de lak tot een ruitschade of deuk. De schades zijn zo gemaakt, maar herstellen kan nog een aardige klus zijn. Een paaltje bij het inparkeren of de uitstekende tak van de struik van de buurman. Uw auto heeft veel te verduren. Bemelman Spuiterij herstelt (kleine) autoschades voor u. Wij kunnen deuken, ruitschade en natuurlijk lakschade aan uw auto herstellen. Als Spuiterij kunnen wij dergelijke schades op een onzichtbare manier wegwerken.

Ook caravan- en camperschade lossen wij voor u op! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in dit type schade.

Bemelman spuiterij begonnen als Autoschade bollenstreek

Ons bedrijf en ons team. We zijn nog steeds hetzelfde. Maar we hebben onze hoofdwerkzaamheden omgegooid van het herstellen van auto-, caravan en camperbeschadigingen naar spuiten van alle denkbare voorwerpen.

Schade herstellen van auto’s, caravans en campers was een onderdeel van onze schadeherstel dienst. In de loop der tijd ontdekten wij dat er een groeiende behoefte was naar het spuiten van verscheidende zaken.
Inmiddels focussen wij ons vooral op het spuiten, maar onze roots zijn we zeker niet vergeten. We repareren uw autoschade dan ook nog net zo graag! In de Bollenstreek zijn wij dé partner op het gebied van autoschadeherstel.

Auto-, caravan- en camperschadeherstel naar wens

Autoschade herstellen kan een aardige kostenpost worden. Daarom heeft u bij Bemelman de keuze of u uw auto laat herstellen met originele merk gebonden onderdelen of imitatie of tweedehandsonderdelen. We zien dat veel van onze klanten kiezen voor echte merkonderdelen omdat zij erg gesteld zijn op de auto, het merk, het imago en de status.
Aan de andere kant staan onze klanten die het belangrijk vinden de autoschade op te lossen om zo in een nette auto te rijden, maar het merk niet als het belangrijkste zien. Dit geldt ook voor camper of caravan eigenaren. De een vindt het aanzien van de rijdende accommodatie belangrijk, de ander ziet de caravan puur functioneel.
Het kiezen voor tweedehands onderdelen, brengt de kosten voor het herstel van de autoschade aardig omlaag. De keuze is aan u.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het herstellen van de schade aan uw auto? Kom dan eens langs in onze werkplaats. Schade aan de caravan of camper? Dan volstaat in het beginsel een foto van de schade om een kosteninschatting te kunnen maken. We bekijken de schade en maken een schatting van de benodigde tijd, onderdelen en dus kosten voor het herstel.

Maak a.u.b. uw keuze:


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Facebook